Παραγγείλετε όλα τα είδη αρχειοθέτησης και χαρτικής ύλης σε προσφορές


9 Αυγ 2017

Η FMSupplies είναι το onlineπολυκατάστημα που έψαχνε κάθε εταιρεία για να έχει σε μηνιαία βάση όλο το υλικό που χρειάζεται για την αρχειοθέτηση, τη γραφική ύλη και τα είδη γραφείου, στην πόρτα της στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Γνωρίστε την FMS

Μπαίνοντας στο onlineκατάστημα μπορείτε να βρείτε περισσότερους από 500 κωδικούς, από τους οποίους πολλοί αποτελούν είδη γραφείου που κάθε σύγχρονη επιχείρηση έχει ανάγκη για να καταναλώνει, καλύπτοντας τις ανάγκες των υπαλλήλων της και των πελατών της.

Όλοι οι πελάτες έχουν πλέον τη δυνατότητα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και να δραστηριοποιούνται να λαμβάνουν όλα τα προϊόντα που επιλέγουν online, άμεσα.

Περιηγηθείτε στην μεγάλη ποικιλία και βρείτε ανάμεσα σε άλλα, προϊόντα, όπως:

Είδη αρχειοθέτησης

000819

000710

000819

Πάντα κάτι παρουσιάζεται και ένας φάκελος συσκευασίας – αρχειοθέτησηςείναι απαραίτητος για να αποθηκεύσετε τα έγγραφά σας ή να τα αποστείλετε κάπου. Στην μεγάλη ποικιλία FMSμπορείτε να βρείτε τόσο φακέλους με κουμπί όσο και κλασικούς φακέλους με φυσαλίδες. Στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, σε ειδική προσφορά για πολλά τεμάχια.

Κιβώτια και κουτιά αποθήκευσης για το υλικό σας

000690000690000690

 

003727

Εκτός από τους κλασικούς φακέλους, μπορείτε να επιλέξετε κι άλλους αποθηκευτικούς χώρους, όπως αυτό το κιβώτιο που μπορεί να κρατήσει αποθηκευμένα όλα τα έγγραφα και αντικείμενα.

Για περισσότερη ευκολία, μπορείτε να διαλέξετε και ένα αποθηκευτικό κουτί με ροδάκια. Βρείτε το εδώ σε ιδανικές διαστάσεις, με χωρητικότητα 52lt.

Κάντε χρήση των δυνατοτήτων που προσφέρει το onlineκατάστημαFMS, επιλέγοντας όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε. Μπορείτε παράλληλα να συγκρίνετε τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και τις τιμές τους.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει καταφέρει να καλύψει πολλούς επιχειρηματίες σε είδη αρχειοθέτησης και συσκευασίας σε μοναδικές τιμές!

 

 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue