Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2016%252F03%252Fimages easyblog images 928 085648ceec5136f96a922e7f5da3f7b0 XL

PARENTOLOGY-Γιατί θέλουμε να κατανοήσουμε και να στηρίξουμε τα παιδιά μας

PARENTOLOGY – ΕΦΗΒΕΙΑ (Μέρος β’)
Ομάδες Γονέων
“Ψυχική και σωματική υγεία 
παιδιών και εφήβων”
με τη Τζίνα Θανοπούλου
 
 
Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 
6.30-8.30μ.μ. στη Life Clinic Group 
 
 
Η κα Τζίνα Θανοπούλου, EDM, MA Harvard University θα σας εμπνεύσει και θα σας δώσει μοναδικά κλειδιά  εξέλιξης και ανάπτυξης των εφήβων & κλειδιά στήριξης και καθοδήγησης για γονείς.
 
Τα έφηβα παιδιά και οι γονείς τους ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ !!!!
 
Και για μπαμπάδες!
 
Συνεχίζοντας τις συναντήσεις μας για τη συναρπαστική αλλά απαιτητική και δύσκολη ηλικία της Εφηβείας που άρχισαν στις 2/3, στο PARENTOLOGY της 9/3 η κα Θανοπούλου θα συνεχίσει εστιάζοντας στις αλλαγές -σε ψυχοσωματικό επίπεδο- που βιώνουν τα παιδιά σε αυτή την ηλικία. Κλειδί για την ψυχική και σωματική υγεία των παιδιών είναι η κατανόηση από τους γονείς τι βιώνουν αληθινά τα παιδιά τους και πώς μπορούν αυτοί να τα βοηθήσουν ουσιαστικά!
 
Στην προηγούμενη συνάντησή μας εστιάσαμε στη σημασία της ΑΓΑΠΗΣ ΜΕ ΟΡΙΑ στα παιδιά στην ηλικία της προ-εφηβείας & εφηβείας, καθώς και στις χαρακτηριστικές συμπεριφορές & αλλαγές των εφήβων που πρέπει να κατανοήσουν οι γονείς.
Στις 9/3 θα εστιαστούμε στους τρόπους & στις τεχνικές που μπορούν να υιοθετήσουν οι γονείς για να πλησιάσουν τα παιδιά τους σε αυτή τη δύσκολη ηλικία και να τους μεταδώσουν ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ & ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ. Θα προχωρήσουμε να εξηγήσουμε τις δοκιμασίες και αλλαγές, σε σωματικό, κοινωνικό, ψυχολογικό επίπεδο που βιώνουν τα παιδιά στην εφηβεία και τις προσαρμογές που πρέπει να κάνουν με τη βοήθεια και υποστήριξη των γονιών τους.
Από τους γονείς απαιτείται ο δύσκολος ρόλος, σαν ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ των παιδιών τους που τα αγαπάνε, τα ενδυναμώνουν, τα καθοδηγούν, αλλά ταυτόχρονα, τους βάζουν και όρια.
 
Μόνο έτσι θα μπορέσουν οι γονείς να βοηθήσουν ουσιαστικά τα παιδιά τους και να τα εμπνεύσουν με το δικό τους παράδειγμα ζωής & πράξης! Ώστε και αυτά με τη σειρά τους να ανακαλύψουν και να κτίσουν μια ασφαλή & δημιουργική ταυτότητα, με αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση, να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και τελικά βιώσουν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΕΑΥΤΟ τους και να ζήσουν μια αληθινά ευτυχισμένη, γεμάτη ικανοποίηση και επιτυχία ζωή!
 
Ναι! Θέλω να κατανοήσω και να στηρίξω το παιδί μου 
Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας εύκολα και γρήγορα 
 πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο (Τιμή 35€)
 
 
Επωφεληθείτε από την προαγορά των υπόλοιπων συναντήσεων του κύκλου 
Αγορά μεμονομένης συνάντησης: 35€
Προαγορά 2 συναντήσεων: 60€ 
 
———————————————————————————————-
 
Ακολουθούν:
 
Parentology – Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016
“Ψυχική & σωματική υγεία παιδιών και εφήβων”
 
Parentology – Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016
“Γονείς & υποστήριξη στα παιδιά του ςγια κρίσιμο IQ & EQ”
 
———————————————————-
 
Ομάδες Γονέων – Parentology  στη Life Clinic Group
Αδριανού 4, Ν. Ψυχικό 15451, τηλ. 210 6772222
Επωφεληθείτε από την προαγορά των 2 τελευταίων συναντήσεων του κύκλου 
Αγορά μεμονομένης συνάντησης: 35€
Προαγορά 3 συναντήσεων: 60€ 
 
 
Γιατί εσείς, οι γονείς και τα παιδιά σας, το αξίζετε! 
 
 
Η Εισηγήτρια
 
Tζίνα Γ. Θανοπούλου, ΕD.Μ, ΜΑ, Ηarvard University
Διευθύντρια Τμήματος Ψυχολογίας Life Clinic Group
H Τζίνα Θανοπούλου είναι Συμβουλευτική Ψυχολόγος & Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας. Έχει εξειδίκευση στη Συμβουλευτική Παιδιών, Εφήβων σε «Ρίσκο» ( Risk & Prevention Psychology), στη Συμβουλευτική Οικογένειας & Ζευγαριών και στην Γυναικεία Ψυχολογία. 
Με  20 χρόνια εμπειρίας ως Συμβουλευτική Ψυχολόγος στο International School of Athens/TASIS και στο  PIERCE του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος, έχει μια πολύπλευρη και μοναδική εμπειρία που συνδυάζεται με βαθιά γνώση και αγάπη για τους ανθρώπους και ιδιαιτέρως τα παιδιά. 
Είναι έγκριτο μέλος της Ελληνικής Εταιρείας  Συμβουλευτικής ΕΕΣ και μέλος του Δ.Σ. και μέλος της Ευρωπαϊκής εταιρείας Συμβουλευτικής & της Αμερικανικής Εταιρείας Ψυχολογίας. 
 
 
 
H Life Clinic Group ιδρύθηκε το 2015 από το πάθος της Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου να συνεισφέρει ουσιαστικά σε μια ισορροπημένη κι ευτυχισμένη κοινωνία. Η ίδια και όλοι οι επιστημονικοί συνεργάτες της Life Clinic Group ενδιαφέρονται βαθιά για την ποιότητα ζωής, την ευτυχία, την προσωπική ανάπτυξη και την επιτυχία και πιστεύουν ότι το νόημα της ζωής είναι η αγάπη, η πρόοδος και η συνεισφορά.
 
Όλες οι δραστηριότητές της Life Clinic Group σχεδιάζονται με στόχο οι συμμετέχοντες να δούνε τη ζωή διαφορετικά, να ανακτήσουν την αισιοδοξία τους, να εμπνευστούν, να παρακινηθούν, να πάρουν δύναμη, να πιστέψουν, να ονειρευτούν, να ανακαλύψουν επιλογές που πίστευαν ότι δεν είχαν και πάνω από όλα να δράσουν και να διεκδικήσουν και να δημιουργήσουν μια ζωή που να τους τιμά και να τους αντιπροσωπεύει σε πνευματικό και υλικό επίπεδο
 
 
Αν ενδιαφέρεστε για ατομική συνεδρία από κοντά, μέσω τηλεφώνου ή skype, 
ή 
για εταιρικά προγράμματα, ομιλίες, executive coaching ή trainings, 
μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 677 22 22.
173577887 10224764341840464 61677497733566526 n 1

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED