Parentology: Οι γονείς μαθαίνουν να εμπνεύσουν στα παιδιά τους στο κτίσιμο της Συναισθηματικής Νοημοσύνης, ΙQ & EQ!

PARENTOLOGY – IQ & EQ παιδιών

Ομάδες Γονέων
“Γονείς και υποστήριξη στα παιδιά τους για κτίσιμο του IQ και του EQ “
με τη Τζίνα Θανοπούλου
c4f0f2f9 3697 4aee b246 e25504162ba7
 
Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016 
6.30-8.30μ.μ. στη Life Clinic Group 
 
 
Η κα Τζίνα Θανοπούλου, EDM, MA Harvard University θα σας εμπνεύσει και θα σας δώσει μοναδικά κλειδιά  εξέλιξης και ανάπτυξης των εφήβων & κλειδιά στήριξης και καθοδήγησης για γονείς.
 
Κάθε παιδί ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ !!!!
 
Και για μπαμπάδες!

Στο τελευταίο PARENTOLOGY στις 16/3 θα εστιαστούμε στους τρόπους που οι γονείς μπορούν να εμπνεύσουν στα παιδιά τους το κτίσιμο της Συναισθηματικής Νοημοσύνης, το EQ, παράλληλα με το IQ, για να έχουν δυνατότητες ευτυχίας, ισορροπίας και ανάπτυξης.
 
Για να το κάνουν αυτό πρέπει αρχικά οι ίδιοι να έχουν κάνει δουλειά με τον εαυτό τους, σε ψυχολογικό, συναισθηματικό και κοινωνικό επίπεδο, έτσι ώστε να έχουν αποκτήσει την πολυπόθητη ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ (E.Q.) που οι ίδιοι χρειάζονται για να μεγαλώσουν ώριμα & συγκροτημένα παιδιά. Όπως έχουμε πει  “Τα παιδιά κάνουν ό,τι κάνουμε, όχι ό,τι λέμε” και είναι οι καθρέπτες των γονιών τους !
 
Άρα για να εμπνεύσουμε στα παιδιά μας Συναισθηματική Νοημοσύνη, EQ,
πρέπει να την έχουμε κατακτήσει εμείς οι ίδιοι. Πρώτα με το δικό μας
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΑΞΗΣ & ΖΩΗΣ & μετά βοηθώντας τα με διάφορες τεχνικές, παραδείγματα και συμπεριφορές – που θα συζητήσουμε στο PARENTOLOGY – να υιοθετήσουν τις αξίες της Συναισθηματικής Νοημοσύνης, όπως η Αυτογνωσία, η Αυτοπεποίθησης, ο Αυτοσεβασμός, η Ενσυναίσθηση, η Επιμονή, η Υπομονή, η Θετική σκέψη, η Πίστη.
Αν εμπνεύσουμε και καλλιεργήσουμε αυτές τις αξίες στα παιδιά μας θα τα κάνουμε ισορροπημένα και ευτυχισμένα με δυνατότητες στη δημιουργία και την εξέλιξη.

Ναι! Θέλω να καλλιεργήσω τη Συναισθηματική Νοημοσύνη του παιδιού μου 
Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας εύκολα και γρήγορα 
 

 

 

Η Εισηγήτρια
95392947 1b69 45f1 85fd 05f4c46509e8
 
Tζίνα Γ. Θανοπούλου, ΕD.Μ, ΜΑ, Ηarvard University
Διευθύντρια Τμήματος Ψυχολογίας Life Clinic Group
H Τζίνα Θανοπούλου είναι Συμβουλευτική Ψυχολόγος & Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας. Έχει εξειδίκευση στη Συμβουλευτική Παιδιών, Εφήβων σε «Ρίσκο» ( Risk & Prevention Psychology), στη Συμβουλευτική Οικογένειας & Ζευγαριών και στην Γυναικεία Ψυχολογία. 
Με  20 χρόνια εμπειρίας ως Συμβουλευτική Ψυχολόγος στο International School of Athens/TASIS και στο  PIERCE του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος, έχει μια πολύπλευρη και μοναδική εμπειρία που συνδυάζεται με βαθιά γνώση και αγάπη για τους ανθρώπους και ιδιαιτέρως τα παιδιά. 

Είναι έγκριτο μέλος της Ελληνικής Εταιρείας  Συμβουλευτικής ΕΕΣ και μέλος του Δ.Σ. και μέλος της Ευρωπαϊκής εταιρείας Συμβουλευτικής & της Αμερικανικής Εταιρείας Ψυχολογίας. 
 
 

Life Clinic Group ιδρύθηκε το 2015 από το πάθος της Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου να συνεισφέρει ουσιαστικά σε μια ισορροπημένη κι ευτυχισμένη κοινωνία. Η ίδια και όλοι οι επιστημονικοί συνεργάτες της Life Clinic Group ενδιαφέρονται βαθιά για την ποιότητα ζωής, την ευτυχία, την προσωπική ανάπτυξη και την επιτυχία και πιστεύουν ότι το νόημα της ζωής είναι η αγάπη, η πρόοδος και η συνεισφορά.
 
Όλες οι δραστηριότητές της Life Clinic Group σχεδιάζονται με στόχο οι συμμετέχοντες να δούνε τη ζωή διαφορετικά, να ανακτήσουν την αισιοδοξία τους, να εμπνευστούν, να παρακινηθούν, να πάρουν δύναμη, να πιστέψουν, να ονειρευτούν, να ανακαλύψουν επιλογές που πίστευαν ότι δεν είχαν και πάνω από όλα να δράσουν και να διεκδικήσουν και να δημιουργήσουν μια ζωή που να τους τιμά και να τους αντιπροσωπεύει σε πνευματικό και υλικό επίπεδο
 
Αν ενδιαφέρεστε για ατομική συνεδρία από κοντά, μέσω τηλεφώνου ή skype, 

ή 
για εταιρικά προγράμματα, ομιλίες, executive coaching ή trainings, 
μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 677 22 22.
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue