Πάρκο “Αντώνης Τρίτσης”: Ντροπή, έγινε σκουπιδότοπος

Όπως οι περισσότεροι χώροι που ανήκουν στο Δημόσιο, έτσι κι’ αυτός έχει γίνει ένας ωραιότατος σκουπιδότοπος, με ποντίκια να σουλατσάρουν, με στάσιμα βρώμικα νερά… μια απέραντη εγκατάλειψη.

Το Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», ανάμεσα στους Δήμους Ιλίου, Αγίων Αναργύρων και Καματερού, αποτελεί μια μοναδική «νησίδα» όασης περίπου 1000 στρεμμάτων, μέσα στον αστικό ιστό της Αθήνας και μόλις οκτώ χιλιόμετρα από την Ομόνοια !

Ένα πάρκο προς τιμή του Αντώνη Τρίτση που με την μορφή που έχει τώρα, το μόνο σίγουρο είναι ότι προσβάλει τον πρώην Δήμαρχο της Αθήνας, παρά τον τιμάει. Κάθε κυβέρνηση στους προεκλογικούς τους λόγους ανάμεσα στα τόσα ψέματα και στις τόσες υποσχέσεις υπήρχε πάντα και η λύση του ζητήματος του Πάρκου. Δενδροφυτεύσεις, καθαριότητες επί καθημερινή βάση, η γενικότερη αξιοποίηση του Πάρκου προς το συνολικό καλό και άλλα τόσα λόγια πολλά λόγια … που ήταν μόνο λόγια! Μόνο μπούρδες και υποσχέσεις.

Το μόνο που ξέρουν οι ιθύνοντες είναι να διοργανώνουν πανηγύρια τα καλοκαίρια, συγκεντρώσεις κομμάτων την πρωτομαγιά και να πετάνε αετούς τις καθαρές Δευτέρες … σε ένα τόσο βρώμικο πάρκο !

Οι μεγαλόσχημοι τίτλοι τους μάραναν: Πάρκο Περιβαλλοντολογικής Ευαισθητοποίησης, λέει…. Ου να μου χαθείτε, άχρηστοι, ανίκανοι και λαμόγια.

 1056688 parko tritsh 680

park11

Δείτε εικόνες ντροπής στο nikosonline.gr

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue