Πάρε Ιδέες Και Άλλαξε Το Living Room Σου

Μήπως τώρα μετά τις γιορτές μαζί με τον μάζεμα των χριστουγεννιάτικων έχεις διάθεση για μία αλλαγή; Μήπως θέλεις να “ανακατέψεις” λίγο τα πράγματα σου αλλιώς; Μήπως θέλεις αέρα ανανέωσης, έτσι γιατι σου αρέσουν οι αλλαγές;

Σήμερα λοιπόν είναι η τυχερή σου με φρέσκιες δέες για να κάνεις ένα re-decoration στο living room σου. Tοποθέτησε ωραία, ποιοτικά αντικείμενα που λειτουργούν καλά με το χώρο. Αυτά που σε γεμίζουν όμορφη ενέργεια και θετικότητα. Αυτά που θα χαίρεσαι να βλέπεις όταν μπαίνεις μέσα. Τα χρώματα που θα διαλέξεις καλό είναι να είναι σύμφωνα με το γούστο σου, να δίνουν ωραίο και ξεκούραστο φως, γιατί εκεί είναι χώρος που ξεκουράζεσαι και απολαμβάνεις πράγματα!

Οι αλλαγές πάντα είναι ωραίες γιατί μας ανανεώνουν.

A tour of our new home in England-making military housing look like home!

www.thehappierhomemaker.com wp content uploads 2017 07 kitchen afte r

huge rug I found at Homegoods for $299

 

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για living room ideas

Αποτέλεσμα εικόνας για ikea living room ideas

Αποτέλεσμα εικόνας για ikea living room ideas

Αποτέλεσμα εικόνας για modern living room ideas

Αποτέλεσμα εικόνας για modern living room ideas

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue