Πάρτε ιδέες και κάντε το σπίτι σας το αγαπημένο σας “στέκι”!

Σπίτι μου σπιτιάκι μου σπιτοκαλυβάκι μου όπως λέει και η παροιμία.

Όλοι νομίζω νιώθουμε το ίδιο για το σπίτι μας είτε είναι μικρό είτε μεγάλο. Είναι η μικρή μας φωλιά, το αγαπημένο μας “στέκι”. Είναι το μέρος που βάζουμε τις προσωπικές μας πινελιές, το γούστο μας, έχει την αύρα μας και τα χρώματα που αγαπάμε, τα αγαπημένα μας αντικείμενα. Είναι το μέρος που γυρίζουμε για να ξεκουραστούμε και να απολαύσουμε την θαλπωρή, αλλά και να περάσουμε ευχάριστες ώρες με τους φίλους ή με την οικογένεια μας.

Πάντα όμως θέλουμε και κάτι καινούργιο κάτι διαφορετικό, μία αλλαγή, μία ανανέωση, από το minimal μέχρι το πολύ ρομαντικό.

Σήμερα λοιπόν σας δίνουμε πολλές προτάσεις για αλλαγές για τους μικρούς και τους μεγάλους σας χώρους ανάλογα με το γούστο του καθενός!

Διαλέξτε τι σας ταιριάζει και καλή επιτυχία.

Υ.Γ. Μπορείτε να μπείτε να επισκεφτείτε την σελίδα likethings για να βρείτε μικρά πράγματα με πολύ γούστο και να πάρετε ιδέες 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue