Το Μεγάλο Καλοκαιρινό Party Της DREAMTEAM

Με το μεγάλο καλοκαιρινό Dream Summer Party, η Dreamteam, ευχήθηκε σε φίλους και συνεργάτες ”καλό καλοκαίρι΄΄ ! To καθιερωμένο πια event το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 σε πανέμορφο και καταπράσινο κτήμα στο Κρυονέρι Αττικής, είχε όπως όλες οι εκδηλώσεις της Dreamteam και κοινωνικό σκοπό μιας και όλοι οι καλεσμένοι προσέφεραν τροφές για αδέσποτα ζώα και ζώα που ζουν σε καταφύγια, κατόπιν έκκλησης των διοργανωτών!

Οι 300 περίπου καλεσμένοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και πλημμύρισαν με ευχές τον Πρόεδρο του κοινωνικού φορέα Dreamteam Χρήστο Πετρίδη που γιόρτασε τα γεννέθλιά του στην εκδήλωση. Η Αντιπρόεδρος Αναστασία Γκούβα πάντα χαμογελαστή και δυναμική συντόνισε άψογα τη βραδιά.

Το παρόν έδωσε πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων δεκάδες ζωγράφοι, εικαστικοί καλλιτέχνες, ηθοποιοί, σχεδιαστές μόδας, σκηνοθέτες, δημοσιογράφοι, μοντέλα, φωτογράφοι, επιχειρηματίες, όλοι αγαπημένα πρόσωπα των διοργανωτών. Ξεχωρίσαμε τουςΆννα Αδριανού με τον σύζυγό της Γιάννη Μπότση, Δημήτρη Γιώτη, Μάικ Νικολάτο , Τάσο Τρανούλη, Τζένυ Οικονόμου, Τάνια Νικολοπούλου, Βασίλη Μπόρση, Emmanuel Monno, Έλενα Σερεπίσου – Τακόγλου με τον σύζυγό της Γιώργο, Μίλτο Λάγιο, Γιώργο Χρυσανθακόπουλο, Νικόλα Γεωργανή, Βασίλη Αράπη, Γιώργο Τριανταφύλλου με τη σύζυγό του Ανθή, Βαγγέλη Κάραλη, Κωνσταντίνο Βερούτη, Κωνσταντίνο Σερεπίσο, Ζώη Τριανταφύλλου, Peter Tamas, Πάνο Παπαδάκη, Νίκο Γκινάργυρο, Βασίλη Βιτσιλόγιαννη, Μανώλη Καραμανώλη, Γιώργο Σαρρή και πολλούς άλλους.

Χορηγός του Dream Summer Party ήταν ο γνωστός κομμωτής Γιώργος Ζούβελος – TEO hair design Δροσιάς, ιδρυτικό μέλος της Dreamteam. Υποστηρικτής ήταν το Limit up café στο Κρυονέρι.

Όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού τους τον Σεπτέμβρη όπου θα ξεκινήσουν τα νέα δρώμενα της Dreamteam…για έναν καλύτερο κόσμο!

Η Dreamteam ακόμη μία φορά ευχαριστεί όλα τα μμε που αγκάλιασαν κάθε δράση της!

Φωτογραφίες: Peter Tamas

#dreamteam #dreamsummerparty #giaenankaliterokosmo #wesharethehappiness

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue