Πέντε λόγοι για να προτιμήσετε το Pausa

 

Στα Βορεια Προάστεια, εκεί που συναντιέται η Λ.Κηφισίας με το Μαρούσι, βρίσκεται το pausa. Για τους περισσότερους γνωστό,  αφού βρίσκεται στο ίδιο πόστο 14 χρόνια τώρα.

Έχοντας δημιουργήσει ένα νέο menu και παραμένοντας σταθερό στην ποιοτική και δημιουργική  κουζίνα, το Pausa αποτελεί μια σοφή πρόταση για γεύμα και δείπνο σε έναν καλόγουστο, διαχρωνικό και φιλόξενο χώρο.

Πριν περάσει κάποιος τη πόρτα του, έχει όχι έναν αλλά πέντε λόγους για να το προτιμήσει:

1. Η απλότητα και η καθαρότητα στις γεύσεις. Στο Pausaδεν θα σκοντάψετε σε ακρότητες ούτε σε περίπλοκα πιάτα. Η κουζίνα του είναι απλή με γεύσεις Μεσογειακές.

2. Η λίστα κρασιών. Το Pausa διαθέτει μια κάβα από Ελληνικές και ξένες ετικέτες για κάθε γούστο και για κάθε πορτοφόλι.

3. Τα δύο «πρόσωπα» του pausa. Ενα κομψό επιχειρηματικό στέκι και μία cool, ατμοσφαιρική γωνιά. Σημείο συνάντησης για φαγητό, ποτό, καφέ και γλυκό (χειροποίητα & φρέσκα!)

4. Συναρπαστικά events – Catering. Το Pausaδιοργανώνει συχνά, με επαγγελματισμό και style, βραδιές με ζωντανή μουσική, βραδιές γευσιγνωσίας, πάρτυ με δυνατή μουσική κ.ά. Διοργανώνει επίσης είτε στο χώρο του, είτε στην επιχείρησή σας, είτε σε άλλο χώρο, επαγγελματικά γεύματα, επαγγελματικές παρουσιάσεις, ιδιωτικά πάρτυ & dinner,  με ποτό & φαγητό, κοκτέιλ σε μορφή μπουφέ ή καθιστού γεύματος.

5. Η σφραγίδα του σεφ. Ο executive consultant chef Κωνσταντίνος Κωστόπουλος με την ομάδα του ,με επικεφαλή τον τον chef Γιώργος Τσαπάρας που πρόσφατα «έδεσαν» με την ομάδα του Pausa, υπογράφουν τις γαστριμαργικές προτάσεις με γνόμωνα τη Μεσογειακή δημιουργική κουζίνα.

Εμείς σας είπαμε τους 5 λόγους , εσείς μπορείτε να βρείτε τους υπόλοιπους….

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue