Περπατήστε ξυπόλητοι στην άμμο και θα δείτε αυτές τις αλλαγές στον οργανισμό σας

Έχετε παρατηρήσει πως όταν βγάλετε τα παπούτσια σας στην άμμο και περπατήσετε ξυπόλητοι βιώνετε μια κατάσταση στιγμιαίας ηρεμίας; Είναι που η επαφή με τη γη, η γείωση, ομαλοποιεί άμεσα την έκκριση κορτιζόλης, σήμα κατατεθέν του στρες στον οργανισμό.

Παρατηρήστε και κάτι άλλο μετά από το περπάτημα ξυπόλητοι στην ακροθαλασσιά. Τον ύπνο σας! Καθώς η γείωση ομαλοποιεί και την έκκριση μελατονίνης, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για έναν καλό ύπνο.

Και φυσικά πρώτα και πάνω απ΄ όλα η γείωση συντελεί στη φυσική ροή του αίματος. Και μαζί με τη φυσική ροή του αίματος, διευκολύνεται και η ροή της ενέργειας και των συναισθημάτων.

Αχ καλοκαίρι! Όλα είναι πιο εύκολα!!!?⛵️??

Follow Me στα social facebook| instagram | web για να μάθετε ακόμη περισσότερα!

#summer #faceyogasummer #faceyoga #lifeisbetteratthebeach #livelaughlove #faceyogaalexandravekiari #agewisely #agebeautifully #sea #sand #walkingonsunshine

Αλεξάνδρα Βεκιάρη, Face Yoga Specialist

Eίμαι Face Yoga Specialist, πιστοποιημένη από το International Holistic Medicine College και το Flow Center, ενώ έχω παρακολουθήσει webinars με την World Leading Face Yoga Expert, Fumiko Takatsu και σεμινάρια με την Danielle Collins. Μετά από μια μεγάλη διαδρομή σε Πολιτικές Επιστήμες, Δημοσιογραφία, Επικοινωνία, Περιοδικά και Βιβλία, που υπηρέτησα για πολλά χρόνια με συνέπεια, έχω κάνει τη Face Yoga τρόπο ζωής και έχω αφοσιωθεί στην διάδοσή της στην Ελλάδα.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue