Πες “αντίο” στην κυτταρίτιδα με αρωματικό λάδι κανέλας! Η απλή συνταγή για λεία επιδερμίδα!

Η αισθητικός, Δήμητρα Γουλά, μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της για τέλεια επιδερμίδα πριν τις γιορτές!
 
Η κανέλα έχει θερμαντικές, αντισηπτικές και αποτοξινωτικές ιδιότητες και γίνεται ο απόλυτος σύμμαχος μας για να εξαφανίσουμε την κυτταρίτιδα και να αποκτήσουμε την πιο λαμπερή και λεία επιδερμίδα!
 
Η Δήμητρα Γουλά, μας μαθαίνει πως θα φτιάξουμε το θαυματουργό, λαδάκι κανέλας που όχι μόνο έχει τέλεια μυρωδιά, αλλά θα μειώσει δραστικά και την όψη φλοιού πορτοκαλιού από το δέρμα:
 
-Γεμίστε ένα γυάλινο βάζο των 100 ml με ράβδους κανέλας.
 
-Καλύψτε τους ράβδους μέχρι πάνω με λάδι ελιάς (ή αμυγδαλέλαιο).
 
-Βάλτε και αφήστε το βάζο στον ήλιο για 3 εβδομάδες.
 
-Η κανέλα θα αποδεσμεύσει τα δραστικά συστατικά της στο λάδι ελιάς και έτσι θα έχετε ένα θαυματουργό λάδι εύκολα και οικονομικά.
 
Tip: Δεν χρειάζεται να βγάλετε τις ράβδους κανέλας από το μπουκάλι. Όσο μένουν μέσα τόσο το λάδι σας θα γίνεται πιο δυνατό.
 
Πώς να το χρησιμοποιήσεις;
 
Mετά από κάθε μπάνιο, κάνε δυνατό μασάζ με κυκλικές κινήσεις στα σημεία που εμφανίζεται κυτταρίτιδα για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να κοκκινίσει ελαφρώς η επιδερμίδα.
 
 
Από το faysbook.gr

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue