Πέθανε ανήμερα Χριστούγεννα ο αγαπημένους σε όλους George Michael

Η είδηση κυριολεκτικά έσκασε σαν βόμβα. Μερικοί νόμιζαν ότι ήταν ένα κακόγουστο αστείο. Ο άνθρωπος που έγραψε την τεράστια επιτυχία Last Christmas, πέθανε ανήμερα Χριστούγεννα. Ο άνθρωπος που έγραψε την συνομιλία του Ιησού με ένα παιδί – Jesus to a child-  πέθανε την ημέρα που γεννήθηκε ο Χριστός. Ένας άδικος θάνατος, στα 53 του χρόνια από ανακοπή.

George Michael.jpeg 

Τον αγαπώ πολύ, λατρεύω την μουσική και τα τραγούδια του, τα έχω παίξει χιλιάδες φορές στο ραδιόφωνο και άλλες τόσες σπίτι μου. Σπάνια στο σπίτι να βάλω να παίξει κάποιο cd παρά πάνω από μια δύο φορές. Το Listen Without Prejudice Vol. 1 (1990) και το Older (1996),τα έχω λιώσει.

 

Ο Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου (Georgios Kyriacos Panayiotou), γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου 1963 και έγινε γνωστός ως George Michael.Άγγλο-Κύπριος τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και μουσικός παραγωγός έγινε παγκοσμίως γνωστός κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1980 και 1990.

Ο πατέρας του ήταν Κύπριος εστιάτορας που μετακόμισε στο Λονδίνο και η μητέρα του….

Διαβάστε την συνέχεια στο…nikosonline.gr

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue