Η Φαίη Σκορδά στο Pink Flamingo του ξενοδοχείου Somewhere

Το ανατρεπτικό concept του Pink Flamingo στα νότια και συγκεκριμένα στο pool garden του ξενοδοχείου Somewhere Boutique Vouliagmeni επισκέφθηκε η Φαίη Σκορδά.

Το Pink Flamingo, από το κέντρο της Αθήνας, έχει κατεβεί στο στυλάτο boutique hotel Somewhere και το pop up εστιατόριο στήνεται στον πιο δροσερό και όμορφο κήπο, ακριβώς πάνω από την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Ο Βασίλης Καλλίδης έχει στήσει την κουζίνα του δίπλα στην πισίνα του Somewhere και κάνει τον κήπο άνω-κάτω, σε ένα pop up project που φέρνει νότια τα bao και τα dim sum, είτε μετά την παραλία, σε χαλαρό after beach mood, είτε για βραδινό δείπνο al fresco.

Ανοιχτό από Τετάρτη έως Κυριακή 20:30-00:30 μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue