Πιο λαμπερή από ποτέ με το απόλυτο μυστικό λάμψης και αναζωογόνησης


2 Ιούν 2021

Εσύ, πιο λαμπερή από ποτέ με το απόλυτο μυστικό λάμψης και αναζωογόνησης από το bioten!

Αυτή την άνοιξη, το bioten, το αγαπημένο brand φυσικής περιποίησης, αντλώντας έμπνευση για μία ακόμα φορά από τη φύση, μας παρουσιάζει τη νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου, bioten vitamin C.

Η βιταμίνη C είναι γνωστή για τις ευεργετικές της ιδιότητες!

Γνώριζες, όμως, ότι αποτελεί ένα δυνατό σου σύμμαχο, για την ανάδειξη της πιο λαμπερής εκδοχής σου; Πώς; Προστατεύει το κολλαγόνο και αναγεννά φυσικά το δέρμα, ελαχιστοποιεί τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, έχει αντιοξειδωτική δράση και σου χαρίζει μια επιδερμίδα που ακτινοβολεί!

Και όλα τα παραπάνω, 365 ημέρες το χρόνο, αφού η  σειρά Vitamin C περιέχει σταθερή και υψηλή ανεκτικότητα βιταμίνης C, προσφέροντάς μάς λαμπερή, αναζωογονημένη και νεανική επιδερμίδα!

Η νέα σειρά αποτελείται από:

·        κρέμα ημέρας και κρέμα νύχτας με 100% φυσικό εκχύλισμα πορτοκαλιού και lime

bioten vitamin c 1 0

·        αμπούλες λάμψης και αντιγήρανσης που περιέχουν κατά 5% ένα ισχυρό σύμπλεγμα βιταμίνης C και ενός αμινοξέος που ενισχύει τη λάμψη

bioten vitamin c 2 0 scaled

·        την υφασμάτινη μάσκα bioten vitamin C, συνώνυμο της αναζωογόνησης και της ενυδάτωσης.

bioten vitamin c 4 0

Η φύση μας φροντίζει και τη φροντίζουμε κι εμείς

Η σειρά bioten vitamin C αποτελεί την πιο φυσική επιλογή για τη φροντίδα του προσώπου, αφού η σύσταση όλων των προϊόντων της είναι φυσικής προέλευσης σε ποσοστό 85% τουλάχιστον. Οι συσκευασίες τους είναι επίσης φιλικές προς το περιβάλλον, καθώς αποτελούνται από 100% ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ τα βάζα είναι κατασκευασμένα από 30% ανακυκλωμένο γυαλί.

Η bioten, επισφραγίζοντας τη δέσμευσή της για σεβασμό προς τη φύση, έχει λάβει την πιστοποίηση FCS[1], για βιώσιμες πρακτικές σε όλα τα στάδια παραγωγής των προϊόντων.

Η σειρά είναι διαθέσιμη σε φυσικά & online supermarket και καταστήματα καλλυντικών, ενώ περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο www.biotencosmetics.com.

[1] *Πιστοποίηση FSC (Αειφορικής Δασικής Διαχείρισης):

Tο FSC (Forest Stewardship Council) είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό να προστατεύει τα δάση για τις μελλοντικές γενιές. Η  πιστοποίηση FSC παρέχει τη σύνδεση μεταξύ υπεύθυνης διαχείρισης των δασών και της κατανάλωσης των προϊόντων που προέρχονται από αυτά (ξυλεία, χαρτί) επιτρέποντας στους καταναλωτές να αναγνωρίζουν υπεύθυνα προϊόντα δασοκομίας σε καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Τα πρότυπα FSC διασφαλίζουν ότι η διαχείριση δασών είναι: Περιβαλλοντικά κατάλληλη με στόχο τη διατήρηση της βιοποικιλότητας και την υιοθέτηση οικολογικών διεργασιών, κοινωνικά ευεργετική, παρέχοντας κίνητρα στους πολίτες και την κοινωνία για τη διατήρηση των δασικών πόρων και οικονομικά βιώσιμη, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τις δασικές λειτουργίες για την αύξηση των οικονομικών εσόδων.

 

 

 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue