Ποιο Θα Είναι Το Επόμενο Look Της Meghan Markle; Tι Αποκαλύπτει Ο Κομμωτής Της Kim Kardashian!

Ο κομμωτής της Kim Kardashian αποκαλύπτει ότι,  η Meghan Markle θα σύντομα θα αλλάξει hair look.

Ο Hair stylist Andrew Fitzsimons κομμωτής των celebrities και προσωπικός κομμωτής της Kim Kardashian, με πάνω από 15 χρόνια εμπειρία, έχει ήδη δημιουργήσει μία γραμμή περιποίησης μαλλιών σε συνεργασία με την Primark. Έτσι λοιπόν και οι “κοινοί” θνητοί μπορούν να απολαύσουν ότι μαγικό απολαμβάνουν οι διάσημοι από τα χεράκια του. Δίνει τις τάσεις του καλοκαιριού και το πως σκέφτεται η Meghan Markle​ να αλλάξει την εμφάνισή της. 

Ο ίδιος αναφέρει: “Νομίζω ότι η Meghan κινείται σε ένα νέο χώρο στη ζωή της και είμαι βέβαιος ότι το στυλ της θα αλλάξει εξαιτίας αυτού”. “Νομίζω ότι προφανώς έπρεπε, τα τελευταία δύο χρόνια, να ντύνεται συντηρητικά, να χτενίζεται συντηρητικά, παρ’ όλο που πάντα έμοιαζε άψογη σε κάθε παραλλαγή του στυλ της, αλλά νομίζω ότι θα την δούμε τώρα πια που είναι πιο πιο χαλαρή, να αρχίζει να αλλάζει πραγματικά το look της. “

Ο Αndrew συνεχίζει λέγοντας ότι με όλες αυτές τις καινούργιες δραστηρίοτητες που ακολουθεί η Meghnan, τα καλέσματα που πηγαίνει και με αυτούς που συναναστρέφεται, θα την οδηγήσει να ακολουθήσει το στυλ που πραγματικά θέλει.

Που ξέρετε μπορεί να την δούμε με σγουρά μαλλιά, κάτι που θεωρούμε ότι θα της πήγαινε πολύ. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε εάν ο Andrew Fitzsimons θα βγει αληθινός θα στις προβλέψεις του.  

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue