Η Pippa Middleton και οι προετοιμασίες για τον ερχομό του πρώτου της μωρού

Η Pippa Middleton και ο σύζυγός της James Matthews πρόκειται να υποδεχθούν φέτος το πρώτο τους παιδί, και κρίνοντας από τις πρόσφατες φωτογραφίες της μέλλουσας μαμάς, φαίνεται ότι προετοιμάζει πυρετωδώς το σπίτι τους για τη νέα άφιξη. Τον τελευταίο χρόνο, το ζευγάρι ζει σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι καθώς ολοκλήρωσαν τις ανακαινίσεις στο αρχοντικό τους στο δυτικό Λονδίνο.

Σύμφωνα με την The Daily Mail, οι προσθήκες στο σπίτι περιλαμβάνουν και το παιδικό δωμάτιο και η Pippa φωτογραφήθηκε να επιβλέπει την παράδοση των επίπλων στο σπίτι την περασμένη Τρίτη.


 ​Η παράδοση περιλάμβανε χαλιά, στρώματα και πολυθρόνες, γεγονός που υποδηλώνει ότι το ζευγάρι προετοιμάζεται να επιστρέψει στο κανονικό σπίτι πριν από την άφιξη του μωρού τους.

Τα δημοσιεύματα για την εγκυμοσύνη της Pippaείδαν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, ακριβώς πριν η αδερφή της, KateMiddleton, γεννήσει τον Πρίγκιπα Louis και πριν από τις εμφανίσεις της Pippa στον βασιλικό γάμο. Μόλις αυτόν το μήνα επιβεβαίωσε η ίδια επισήμως ότι περιμένει μωρό μέσω μιας στήλης γυμναστικής, γράφοντας ένα κειμενάκι με τίτλο «Άσκηση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης». Σε αυτό το κομμάτι, έγραψε για τις «χαρές του πρώτου τριμήνου” και πώς ρύθμισε τη ρουτίνα άσκησης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. «Έχω παρατηρήσει την αλλαγή στο σώμα μου αλλά μέσα από την άσκηση αισθάνομαι ότι ενδυναμώνομαι», έγραψε η Middleton.

Η Middleton παντρεύτηκε τον Matthews πέρυσι τον Μάιο σε μια τελετή όπου παρευρέθηκαν διάφορα μέλη της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge, του Πρίγκιπα George, της Πριγκίπισσας Charlotte καθώς και του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex.

Η πιθανή ημερομηνία ερχομού του νέου μέλους της οικογένειας δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue