Ταξίδι, Καλοκαίρι, Έρωτας, Θάλασσα, Ελλάδα: Έκθεση Από Τον Γιώργο Καραφωτιά Στο Piree

AΝΑΔΡΟΜΙΚΗ 2009 – 2019 // ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΦΩΤΙΑΣ
Art Exhibition @ Pirée


Εγκαίνια: Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 21.00

Διάρκεια Έκθεσης: 21/6 – 13/7/19

Ταξίδι, καλοκαίρι, έρωτας, θάλασσα, Ελλάδα.

Μικρογλυπτική και ζωγραφική, ελαιογραφίες και έργα μεικτής τεχνικής, στην αναδρομική έκθεση του Γιώργου Καραφωτιά που θα παρουσιαστεί στο Pirée από την Παρασκευή 21 Ιουνίου έως και το Σάββατο 13 Ιουλίου. 

Ο Γιώργος Καραφωτιάς γεννήθηκε στον Πειραιά το 1982. Το 2009 αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου με πτυχίο Μηχανικού Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων και το 2016 αποφοίτησε από το εργαστήριο Βυζαντινής Αγιογραφίας της Μητρόπολης Πειραιά με ειδίκευση στις νωπογραφίες μεγάλων επιφανειών. Μαθητής των ζωγράφων Βασίλη Τάγκαλου και του γλύπτη Νίκου Στέφου με δάσκαλο και μέντορα τον σπουδαίο Ρώσο ζωγράφο Ηρακλή Παρχαρίδη.

Το 2004 απέσπασε Β’ Βραβείο Βιομηχανικού Σχεδιασμού και έπαινο από την εταιρία DROMEAS ΑΒΕΕΑ. Το 2004 συμμετείχε στην BIENALLE INTERNATIONALE στo Saint-Etienne της Γαλλίας. Το 2018 συμμετείχε στην ομαδική έκθεση “MARIA CALLAS – Αιώνια πηγή έμπνευσης” στο Ίδρυμα Ευγένιος Ευγενίδης για την αποπεράτωση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Θέατρο Ολύμπια.

Έχει συνεργαστεί με διάσημους σχεδιαστές μόδας και κοσμήματος, αλλά και δημιουργούς διαφόρων ειδικοτήτων. Αυτό το διάστημα εργάζεται στο Πειραιά, όπου είναι και η έδρα του, και επιμελείται καλλιτεχνικά δημιουργίες και παρουσιάσεις πασίγνωστου Γαλλικού Οίκου μόδας.

Είναι υπεύθυνος καλλιτεχνικής επιμέλειας της Π Gallery από το ξεκίνημα της, η οποία αποτελεί ένα νέο πολυσυλλεκτικό χώρο παρουσίασης και φιλοξενίας ενός μεγάλου φάσματος δημιουργών, στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου στο λιμάνι του Πειραιά. Το νέο αυτό εγχείρημα σκοπεύει να δώσει στη συγκεκριμένη περιοχή, αλλά και γενικότερα στα Ελληνικά δρώμενα, έναν μοναδικό χώρο σε τρόπο λειτουργίας και παρουσίασης Ελλήνων και ξένων δημιουργών.

[ Facebook event ]

PIRÉE

Kastoros 78, Piraeus – Greece
+30 2104082700-02 // +30 6957213213
Opening hours: Tuesday – Friday 17:00 – 02:00, Saturday – Sunday 11:00 – 02:00

[ www.piree.gr // www.facebook.com/pireegr // www.instagram.com/pireegr ] 

Τζένη Οικονόμου

Από το μόντελινγκ, στη διοργάνωση επιδείξεων και τις δημόσιες σχέσεις, όλη μου η ζωή περιστρέφεται γύρω από το χώρο της μόδας, που αποτελεί και τη μεγάλη μου αγάπη! Επιλέγω να βλέπω τη θετική πλευρά της ζωής και πιστεύω πως ενωμένοι καταφέρνουμε περισσότερα, γι’ αυτό και είναι μεγάλη μου χαρά που αποτελώ κομμάτι της ομάδας του Likewoman!

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue