Αυτή Την Φορά Το Plan B Trends Είχε Άρωμα «Botanica»

“Botanica”…ένα από τα πιο “φωτεινά” Plan B trends. Για άλλη μια φορά η αγαπημένη μας Αθηνά Matisse “ζωγράφισε”. Έδωσε το μήνυμα που όλοι έχουμε ανάγκη… Έρωτας… Για όλα…για την ίδια τη ζωή, για τις στιγμές, για τους ανθρώπους, για την φύση, για την τέχνη. Το καταλαβάμε όλοι πολύ καλά. Tο “Βotanica” #PlanBTrends Project είχε συμπαρουσιάστρια την μοναδιική Frida Kahlo. Όλοι ήρθαν με απίθανα dress code. Υπέροχες γυναίκες ντυμένες στα λουλούδια, γυναίκες πιο μεγάλης ηλικίας που απόλαυσαν και αγάπησαν το συγκεκριμένο event και παιδάκια με τις υπέροχοες λουλουδάτες στέκες τους καθόντουσαν κάτω και απολάμβαναν τα υπέροχα μοντέλα.

Ο υπέροχος χώρος του TAF The Art Foundation και του Efthimis Pournaras ταίριαξε απόλυτα στο concept της εκδήλωση. “Ντύθηκε” και αυτό ανάλογα με την περίπτωση. Και βέβαια οι “Botanica” χορηγοί που το πλαισίωσαν όλοι με αγάπη και φυσικά με τα υπέροχα προϊόντα τους!

Περιμένουμε τώρα όπως πάντα το επόμενο Αθηνά μας!

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue