Πλασμένοι Για Το Απίθανο

Είμαστε απίστευτα πλάσματα οι άνθρωποι. Είμαστε πλασμένοι «κατ εικόνα και ομοίωση». Οι δυνατότητες μας απεριόριστες. Είμαστε ικανοί για το απίθανο, για το υπερβατικό για το «θαύμα». Τι όμως μας δίνει αυτή τη δυνατότητα; Mε ποιο τρόπο μπορεί αυτή να γίνει η βιωμένη μας πραγματικότητα;

Αρχικά είναι πολύ σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε μέρος του σύμπαντος και πως έχουμε τη σπίθα εκείνης της συμπαντικής διάνοιας που διέπει τα πάντα και από την οποία εκπορεύεται όλη η δημιουργία. Το φάσμα των συχνοτήτων στο οποίο δονεί η ύπαρξη μας ευρύ. Μέσω της ελεύθερης βούλησης μπορούμε να επιλέγουμε όλο και πιο συχνά, να δονούμε σε υψηλές συχνότητες οι οποίες θα επιφέρουν νομοτελειακά στη βιωμένη μας πραγματικότητα αφθονία , γαλήνη, δημιουργικότητα, υγεία.
Αρκεί να οραματιστούμε με τη δύναμη του μυαλού μας, την εκδοχή του εαυτού μας αλλά και της πραγματικότητας που επιθυμούμε. 

Η δημιουργία αυτής της εικόνας στο νου, θα ενεργοποιήσει συναισθήματα και ενέργειες που αρμόζουν σε αυτό το όραμα. Έτσι θα προσελκύουμε ανθρώπους και καταστάσεις που νομοτελειακά θα μας οδηγήσουν από το όραμα στην αντίστοιχη φυσική πραγματικότητα. Ακούγεται ουτοπικό; Εξωπραγματικό; Όχι μόνο δεν είναι έτσι αλλά είναι νομοτελειακά δεδομένο ότι αυτό θα συμβεί.

Όταν θέλει ένας αρχιτέκτονας να δημιουργήσει ένα σπουδαίο έργο πως ξεκινάει; Δημιουργεί το σχέδιο, έχει οραματιστεί την εικόνα του δημιουργήματος του και στη συνέχεια επιστρατεύει όλα εκείνα τα εργαλεία που θα τον οδηγήσουν στο φυσικό του δημιούργημα. Η δημιουργία λοιπόν σε ολα τα επίπεδα ξεκινά από τις πιο υψηλες συχνότητες της Διάνοιας και κατεβαίνει στην συνέχεια στον οργανωτικό νου, αργότερα στο επίπεδο των συναισθημάτων, των όμορφων συναισθημάτων που είναι τελικά ο κινητήριος μοχλός για την υλοποίηση και δημιουργία στο φυσικό επίπεδο του σχεδίου, του οράματος. 

Μπορούμε να γίνουμε οι αρχιτέκτονες της ζωής μας. Όλες αυτές οι παραπάνω φιλοσοφικές θεωρήσεις δεν είναι πλέον μόνο φιλοσοφικές. 

Η κβαντική φυσική έρχεται με αποδείξεις να συνδέσει την εννοια του θαύματος με την πιθανότητα να συμβεί πραγματικά μέσω του κβαντικού φαινομένου σήραγγας και την επικοινωνία με το επέκεινα μέσα από την κβαντική διεμπλοκη

Όταν ο άνθρωπος συνειδητοποιήσει τη δύναμη του και ενεργοποιήσει τη σπίθα της διάνοιας που μοιράζεται με το δημιουργό του, θα αρχίσει να βιώνει μικρά καθημερινά θαύματα. Αυτά τα εκπληκτικά βιώματα στη συνέχεια θα του δώσουν εκείνη τη μικρή εμπειρία που χρειάζεται για να συνδέει σε καθημερινό επίπεδο το φυσικό του σώμα με αυτές τις υψηλές συχνότητες που λέγαμε προηγουμένως. 

Και τότε ένα τσουνάμι γεγονότων θα ξεκινήσει. Τα οράματα, οι όμορφες εικόνες στο μυαλό θα πληθύνουν και τα όμορφα συναισθήματα θα γίνουν καθημερινότητα και τότε η υγεία, η ευεξία, η αγάπη η αφθονία θα γίνουν ο επίγειος παράδεισος μας. Τότε ο άνθρωπος δε θα μπορεί και δε θα συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο.
Θα νιώθει δυσφορία με το μίσος και θα αρχίσει να συγχωρεί, θα νιώθει στεναχώρια με την ανέχεια και θα αρχίσει να δίνει και θα του επιστρέφεται η θετικότητα.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν συνοδοιπόροι μου αυτό το όμορφο ταξίδι σήμερα.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue