Πλαστικός χειρουργός – 2+1 επεμβατικές τεχνικές ομορφιάς και ανανέωσης


31 Ιούλ 2017

Ο πλαστικός χειρουργός στην εποχή μας πραγματοποιεί πλήθος επεμβάσεις που σμιλεύουν το γυναικείο σώμα και ισορροπούν το πρόσωπο ώστε να είναι νεανικό και λαμπερό.

Σε αυτές περιλαμβάνονται και αυτές που τώρα το καλοκαίρι θεωρούνται must και μπορούν να αλλάξουν το σώμα σας και κατ’ επέκταση και τη θετική σας σκέψη.

Σταθμός 1: Τέλος στο λίπος

Το όνομά της είναι λιποαναρρόφηση και όταν γίνεται από πλαστικό χειρουργό σαφώς είναι ό,τι καλύτερο! Ο γιατρός ύστερα από μία λεπτομερή εξέταση, ενημερώνει την υποψήφια για το πλάνο της θεραπείας και για το πόσες θεραπείες θα χρειαστούν για να βγει το τελικό αποτέλεσμα.

Γνωρίζετε ότι…

Μέχρι τα 14 διαμορφώνεται η δομή του κάθε σώματος. Μετά από αυτή την ηλικία ο σχηματισμός των λιποκυττάρων σταματάει. Έπειτα διατηρείται ένας σταθερός ρυθμός για την υπόλοιπη ζωή της γυναίκας ο οποίος μπορεί να χαλάσει και να εμφανιστεί λίπος, ψωμάκια κ.τ.λ.

Η λιποαναρρόφηση σας δίνει τη λύση που ψάχνετε, αντιμετωπίζοντας ΟΡΙΣΤΙΚΑ τα ψωμάκια! Ο πλαστικός χειρουργός DR. Κοντογιάννης σε επεμβάσεις του έχει καταφέρει να τραβήξει έως και 3 λίτρα λίπους.

Σταθμός 2 – Ανόρθωση γλουτών

Με τα χρόνια οι γλουτοί πέφτουν ή αλλιώς χαλαρώνουν. Ακόμα και αν η γυμναστική είναι τρόπος ζωής μετά από κάποια ηλικία οι γλουτοί δεν παρουσιάζουν την εικόνα που θέλουν οι γυναίκες. Ανορθώστε τους εύκολα και οικονομικά, χαρίζοντάς τους λίγα χρόνια «ανόρθωσης» παραπάνω.

Ο πλαστικός προτείνει να συνδυάσετε την επέμβαση με λιπογλυπτική! Μήπως να το δοκιμάζατε;

Σταθμός 3 – Για τέλεια κοιλιά!

Η χαλαρή κοιλιά ή το επίμονο λίπος που δεν φεύγει ούτε με γυμναστική μπορεί να χαλάσει τη συνολική σας εικόνα. Δείτε και πάλι επίπεδη τη κοιλιά σας κάνοντας μία επέμβαση πλαστικής χειρουργικής εύκολη, σχεδόν ανώδυνη και ασφαλή. Σε 2 ώρες η επέμβαση έχει τελειώσει. Ο ασθενής μετά από μία εβδομάδα μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά του. Και τα αποτελέσματα; Φαίνονται την επόμενη μέρα μετά την επέμβαση.

Μπείτε στην ιστοσελίδα kontogiannis.gr και κλείστε online ή τηλεφωνικά το πρώτο σας ραντεβού!

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue