Καθρέφτη Καθρεφτάκι Μου, Ποιά Είναι Η Ομορφότερη Στον Κόσμο; Εσύ Είσαι!

Καθρέφτη καθρεφτάκι μου!

Όταν ξυπνάς το πρωί το πρώτο πρόσωπο που συναντάς είναι ο εαυτός σου. Όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη βλέπεις την έκφρασή σου να σε αντικρίζει. Το ίδιο ισχύει όταν συναντάς ανθρώπους. Το πρόσωπο είναι η πρώτη εικόνα, είναι αυτό που είναι εκτεθειμένο και αποκαλύπτει αυτά που νιώθεις. Οι πέντε αισθήσεις βρίσκονται όλες στο πρόσωπό μας. Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας. Τα μάτια μιλάνε χωρίς λόγια, ένα ταπεινό χαμόγελο σου φτιάχνει την ημέρα. Δυστυχώς, όσο περνάνε τα χρόνια διάφορα γεγονότα και έντονες εκφράσεις αφήνουν τα αποτυπώματά τους όχι μόνο στο σώμα μας αλλά κυρίως στο πρόσωπό μας. Διάφορα χρόνια ανεξέλεγκτα συναισθήματα παγιδεύονται στους μύες μας και αφήνουν τα σημάδια τους.

Το πρόσωπό μας αποτελείται από αρκετούς μύες, περίπου 57. Έχετε σκεφτεί πόσο τρέχεις και εστιάζεσαι στο να γυμνάζεις όλο το σώμα σου αλλά ξεχνάς ένα πολύ σημαντικό κομμάτι, το πρόσωπο; Kαι αυτό έχει ανάγκη να γυμναστεί και να το φροντίσουμε, όχι απλά να εφαρμόζουμε κρέμες πάνω του.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ενεργοποιήσεις τους μύες, το λεμφικό και κυκλοφοριακό σύστημα στο πρόσωπο.

Το λεμφικό μασάζ στο πρόσωπο – Τονώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Ενεργοποιεί την λεμφική κυκλοφορία έτσι ώστε να αποβάλλονται οι τοξίνες από την επιδερμίδα. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος έτσι ώστε το πρόσωπο να οξυγονώνεται και να τρέφεται καλύτερα.

Face yoga – Όσο δουλεύεις τους μύες γίνονται πιο δυνατοί, το δέρμα αποκτά ελαστικότητα και οι ρυτίδες ατονούν. Όταν ξεκουράζεις τους μύες φαίνεται πιο ήρεμο το πρόσωπο.

Gua sha – Το μασάζ προσώπου gua sha έχει χαρακτηριστεί ως “botox” της Ανατολής, χάρη στις αποδεδειγμένες αντιγηραντικές του δράσεις. Βοηθά να ισορροπήσει, να αποκαταστήσει και να αναζωογονήσει την κατάσταση του δέρματος, χωρίς τη χρήση χημικών ή επεμβατικές μεθόδους χειρουργικής.

Rejuvance – Ένα φυσικό λίφτινγκ στο πρόσωπο, σημαίνει ανανέωση και αναζωογόνηση. Η ολιστική αυτή μέθοδος δουλεύει τον συνδετικό ιστό που αποτελείται από ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης. Το μυϊκό σύστημα «γυμνάζεται», το δέρμα οξυγονώνεται και έτσι ενεργοποιούνται οι φυσικοί μηχανισμοί εσωτερικής ενυδάτωσης αποτοξίνωσης και αναδόμησης.

Πολλές επιλογές, όμως κάθε πρόσωπο είναι μοναδικό. Δοκιμάστε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Δεν υπάρχει άλλος σαν και σένα σε αυτόν τον κόσμο.

Καθρέφτη καθρεφτάκι μου, ποιά είναι η ομορφότερη στον κόσμο; 

photo pinterest

Άννα Κυπραίου, Wellness Therapist

Βασική μου αρχή είναι ότι με υποστήριξη της φυσικής ισορροπίας του σώματος και της ροής της ενέργειάς του, δημιουργείται αρμονία και ευεξία. Το πιο σημαντικό για μένα είναι πως κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, έχει διαφορετικές ανάγκες και χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση. Το σώμα, το συναίσθημα και το πνεύμα είναι αδιάσπαστα και ενιαία, οπότε και η θεραπεία είναι και αυτή ολιστική.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue