Ποια είναι η Μις Κόσμος 2017; Η φιλάνθρωπος Γαλλίδα που έκλεψε την παράσταση!

Μία εντυπωσιακή 24χρονη Παριζιάνα κέρδισε τον τίτλο Μις Κοσμος 2017, αφού είχε στεφθεί Μις Γαλλία το 2016. Η Iris Mittenaere, η οποία σπουδάζει χειρουργός οδοντίατρος, κέρδισε το στέμμα την Κυριακή υπερνικώντας άλλες 85 υποψήφιες μετά από ένα τρίωρο υπερθέαμα ομορφιάς στην πρωτεύουσα των Φιλιππίνων Μανίλα.

Miss universe 2017

Ποια είναι όμως η Iris Mittenaere και πώς έφτασε στο παγκόσμιο βάθρο της ομορφιάς σε τόσο νεαρή ηλικία;

 

 

Η Iris έχει καταγωγή από την Λιλ, μια πόλη στη βόρεια Γαλλία, και καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού υπερτόνισε την σημασία που έχει η οδοντιατρική και η στοματική υγιεινή για τον κλάδο της ομορφιάς αλλά και της υγείας.

Η 24χρονη δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα και προς το παρόν σπουδάζει οδοντιατρική χειρουργική, αν και με αυτό το υπέρλαμπρο χαμόγελο σταρ, είναι βασικά μια διαφήμιση με τα πόδια μόνη της.

Miss universe 2017 2

Επειδή είναι οδοντίατρος δεν σημαίνει όμως ότι δεν αγαπάει τα γλυκά. Είναι μάλιστα μία ικανότατη μαγείρισσα και ανεβάζει τακτικά φωτογραφίες και βίντεο από τις γαστρονομικές δημιουργίες της στο λογαριασμό της στο Instagram (https://www.instagram.com/irismittenaeremf/)

Πρόσφατα μάλιστα μαγείρεψε με τον κορυφαίο σεφ Frédéric Anton που έχει βραβευθεί με άστρο Μισελέν και δημοσίευσε την φωτογραφία για το πόσο μεγάλη τιμή της έκανε που συνεργάστηκαν μαζί.

Στο Instagramκαι τα social media μοιράζεται επίσης συχνά τις ισχυρές απόψεις της σχετικά με το προσφυγικό δηλώνοντας ότι είναι περήφανη που η χώρα της (Γαλλία) έχει ανοίξει τα σύνορα της στους πρόσφυγες.

Miss universe 2017 3

Όπως έγραψε: «Στη Γαλλία θέλουμε να έχουμε την μεγαλύτερη παγκοσμιοποίηση που μπορούμε. Θέλουμε να έχουμε τη μεγαλύτερη ανταλλαγή ανθρώπων που μπορούμε. Δεν ξέρω αν κάποια μέρα αυτό θα αλλάξει, αλλά τώρα έχουμε ανοιχτά τα σύνορα μας…»

miss universe 2017 4

Η φιλανθρωπική της δράση ωστόσο είναι ευρέως γνωστή αφού η Iris είναι εθελόντρια στην Bienvenue-Tongasoa, μια γαλλική φιλανθρωπική οργάνωση που υποστηρίζει ένα ορφανοτροφείο στη Μαδαγασκάρη, και παρέχει στα παιδιά εκπαίδευση, υγειονομική περίθαλψη, στέγαση και υποτροφίες κολλεγίων. Είναι επίσης μέρος της Les Bonnes, μιας οργάνωσης των 14 νυν και πρώην εστεμμένων «Μις Γαλλία» που βοηθούν τους συμπολίτες τους που βρίσκονται σε ανάγκη.

miss universe 2017 5

Η συγκίνηση της νίκης αυτής είναι διπλή για την Iris αλλά και για ολόκληρη την Γαλλία, αφού είναι η πρώτη φορά μέσα σε 60 χρόνια που Γαλλίδα στέφεται Μις Κόσμος.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue