Ποια Είναι Τα Κριτήρια Για Να Επιλέξεις Το Σωστό Catering;

Παντρεύεστε το καλοκαίρι του 2020 και σχεδιάζετε τη δεξίωση ή το γαμήλιο πάρτι σας. Έχετε σπίτι ή εξοχικό με μεγάλο κήπο; Αποφασίσατε να παντρευτείτε στο αγαπημένο σας νησί ή μήπως να πραγματοποιήσετε το πάρτι σας σε μια εξωτική παραλία; Βρήκατε κτήμα και ψάχνετε το catering που θα εμπιστευτείτε για αναλάβει το μενού της βάφτισης του παιδιού σας; 

Το Darling on Wheels είναι η απάντηση σε όλα τα παραπάνω! Ένα κινητό restaurant–bar με ιδιαίτερο design που σας παραπέμπει στο “Orient express”. Διαθέτει ενσωματωμένο μπουφέ και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, αυτόνομη ενεργειακά, που βασίζεται στη φιλοσοφία του live cooking και έχει την υποδομή και τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει μέχρι 400 άτομα.

Το Darling on Wheels βασίζεται στη φιλοσοφία του live cooking και μπορεί να εξυπηρετήσει μέχρι 400 άτομα

Ο Ανέστης Νικολέλης έχοντας διοργανώσει αναρίθμητες δεξιώσεις και ο Μάρκος Πανέττας έχοντας διακινήσει εκατομμύρια φιάλες κρασί, αποφάσισαν να πρωτοτυπήσουν και έκαναν τη διαφορά! Δημιούργησαν ένα “πολυεργαλείο” που έρχεται να δώσει λύση και ταυτόχρονα concept στη δεξίωση ή στο πάρτι σας.

Το Darling on Wheels είναι μια αξιόπιστη και παράλληλα οικονομική πρόταση. Έρχεται στο χώρο της επιλογής σας και το έμπειρο προσωπικό μαγειρεύει για εσάς και τους καλεσμένους σας. Εξυπηρετώντας μια κλασική δεξίωση γάμου με ροτόντες, μπουφέ και σερβιτόρους ή σε street food party. Είναι ένα “Food Truck” έτοιμο να αναλάβει τον γάμο σας.

Το Darling on Wheels είναι μια αξιόπιστη και παράλληλα οικονομική πρόταση που έρχεται στο χώρο της επιλογής σας

Σας αρέσουν τα gourmet πιάτα?

Ο Ανέστης και ο Μάρκος έχοντας στο ενεργητικό τους πολλά events, αποφάσισαν να δώσουν χρώμα και ποιότητα στις δικές σας στιγμές. Σχεδιάστε μαζί τους το δικό σας μενού, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και απαιτήσεις σας και αφήστε τους καλεσμένους σας να απολαύσουν μια μοναδική γευστική εμπειρία!

www.darlingonwheels.gr

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue