Ποιά κορίτσια «προτιμούν» τα κουνούπια.

Είστε από εκείνα τα κορίτσια που δεν μπορούν να σταθούν ούτε ενα λεπτό χωρίς να μείνουν «αλώβητες» από τα ενοχλητικά κουνούπια;

Αυτό μάλιστα που παραμένει ακόμη ανεξήγητο είναι πως τα ενοχλητικά έντομα κάνουν διακρίσεις.

Είναι πιθανό να βρίσκεστε σε ένα δωματίο με άλλους ανθρώπους κ εσείς να αποτελείτε τον αποκλειστικό στόχο. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο, ότι τα κουνούπια «έλκονται» από συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων.

Μάθετε λοιπόν γιατί σας λατρεύουν τα κουνούπια.

1. Η γενετική σας.
Δυστυχώς είναι θέμα γενετικής. Σε μια  μελέτη που έγινε το 2004, από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Πέστης, διαπιστώθηκε ότι τα κουνούπια προσελκύονται από συγκεκριμένες κατηγορίες ατόμων. Τα κουνούπια λοιπόν δείχνουν προτίμηση  στις ομάδες αίματος 0 από ότι τις ομαδες αίματος  Α ή Β.

2. Η αναπνοή σας.
Τα κουνούπια προσελκύονται επίσης σε όσους έχουν υψηλότερο μεταβολικό ρυθμό, επειδή παράγουν περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα.
Αυτό καθιστά επίσης πιο ελκυστικούς τους  άνδρες από τις γυναίκες-επειδή οι ​​άνδρες- εκπέμπουν περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα.
Οι έγκυες γυναίκες φαίνεται να είναι επίσης υποψήφια θύματα των κουνουπιών, δεδομένου ότι αναπνέουν πιο γρήγορα
και πιο συχνά.

3. Η υπερβολική εφίδρωση.
Τα κουνούπια έλκονται από βακτήρια που αναπτύσονται με τον ιδρώτα σας, συμπεριλαμβανομένου και του γαλακτικού οξέος. Τα κουνούπια αντιλαμβάνονται επίσης τη θερμότητα του σώματος,η οποία παράγεται από τα σκούρα ρούχα ή την έντονη κίνηση.

4. Λουλουδάτα αρώματα.
Αν και αυτό δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά, είναι πολύ πιθανό ένα λουλουδάτο άρωμα να προσελκύσει τα κουνούπια, επειδή η κύρια ενεργειακή πηγή τους είναι τα λουλούδια και όχι το αίμα. Τα μόνα κουνούπια που χρειάζονται το αίμα είναι τα θηλυκά κουνούπια, γιατί το χρησιμοποιούν ως πηγή πρωτεΐνης για να αναπτύξουν τα αυγά τους. Τα αρσενικά κουνούπια στην πραγματικότητα δεν τσιμπάνε καθόλου.

5. Γιατί έχετε ξεχάσει να βάλετε το απωθητικό κουνουπιών.
Είναι γεγονός ότι τα κουνούπια προτιμούν τα  άκρα, όπως τα χέρια και τα πόδια. Ενα ψέκασμα ή επάλειψη με απωθητικό κουνουπιών θα σας γλυτώσει από τα ενοχλητικά τσιμπήματα και θα σας αφησουν «ήσυχη» να απολαύσετε τις καλοκαιρινές βραδυές.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue