Ποιά ψιθυρίζεται ότι θα υποδυθεί την Πριγκίπισσα της Ουαλίας;


29 Μαρ 2017

Τον περασμένο μήνα, επιβεβαιώθηκε ότι η αμερικανική σειρά ανθολογίας Feudwill επικεντρώθηκε στην Νταϊάνα, Πριγκίπισσα της Ουαλίας, και στη σχέση της με τον Πρίγκιπα Κάρολο, μια και επιστρέφει για δεύτερη σεζόν. Αν και υπήρξαν εικασίες για το ποια θα μπορούσε να αναλάβει έναν τέτοιο εικονικό ρόλο, φαίνεται ότι μπορούμε πλέον να έχουμε μια απάντηση.

 sarah paulson

Η ηθοποιός Kathy Bates άφησε να εννοηθεί ότι η Sarah Paulson θα μπορούσε να παίξει την αείμνηστη Πριγκίπισσα της Ουαλίας, κατ ‘επανάληψη αναφερόμενη στην Αμερικανική Ιστορία Τρόμου συμπρωταγωνίστριά της ως «πριγκίπισσα του λαού» – ένα ψευδώνυμο για την πρώτη σύζυγο του Πρίγκιπα Καρόλου – κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στρογγυλής τραπέζης στο PaleyFest στο Beverly Hills. Η Paulson, η οποία κέρδισε πολλαπλά βραβεία για την απεικόνιση της Marcia Clark στο The People v. O. J. Simpson, που βγήκε στον αέρα την περασμένη χρονιά, είχε ήδη ανακοινωθεί ότι θα ήταν ένα line-up για τη συνέχεια του Feud. Ωστόσο, είχε ένα διαφορετικό κομμάτι κατά νου εκείνη την εποχή.

 

«Θέλω να παίξω την Βασίλισσα Μητέρα!» δήλωσε στο Entertainment Tonight τον τελευταίο μήνα. «Δεν πιστεύω ότι ο Murphy [ο παραγωγός] θα μου επιτρέψει να το κάνω αυτό. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια γέφυρα πάρα πολύ μακρινή. Θα μπορούσα να παίξω ένα από τα corgis».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue