Ποιος είναι αυτός ο Aaron Taylor-Johnson;

Στην αρχή νόμιζα ότι είναι από αυτούς τους φουσκωτούς που τους παίρνουν στις ταινίες δράσης και σ’ όλα αυτά τα φιλμ που είναι  βασισμένα σε comics. Φαίνεται όμως ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι, μια και αρχίζουν να του δίνουν πια καλούς ρόλους σε, σε ακριβές παραγωγές και σε καλά φιλμ.

Παρ’ όλο που ξεκίνησε την καριέρα του στο θέατρο σε ηλικία 6 ετών, αργότερα άρχισε να παίζει σε κάτι Kick-Ass, Godzilla, Avengers κλπ. Κάτι τύπου σούπερ ήρωας, με φουσκωτά στήθια και μπράτσα και κολλητές στολές. Τον πλάκωναν στις γυμναστικές και στα αναβολικά για να τον φουσκώσουν. Αυτά όμως τώρα τέλος!

 ew gettyimages 631251338

Ο Aaron Taylor-Johnson είναι Άγγλος ηθοποιός, σπούδασε στο Jackie Palmer Stage School, όπου διδάχτηκε υποκριτική, χορό, Jazz, ακροβατικά και τραγούδι. Μεγαλώνοντας, άρχισε να παίρνει ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές αλλά και ταινίες, μέχρι που το 1999 πέρασε οντισιόν για το ρόλο του νεαρού John Lennon στην ταινία Nowhere Boy της Sam Taylor-Wood. Και τον πήρε τον ρόλο. Κανείς δεν ξέρει πως, αλλά τον πήρε. Οι κακόγλωσσες μίλησαν για σχέση συμφέροντος. Ότι ο πιτσιρικάς «ρίχτηκε» στην μεσήλικα σκηνοθέτρια, και εκείνη κολακευμένη του έδωσε τον ρόλο….. Έφτασαν στο σημείο να γράψουν: «Το τεκνό και η μεσήλικας». ……..

 Aaron Taylor Johnson 01

Διαβάστε την συνέχεια στο nikosonline.gr/

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue