Ποιος είναι αυτός ο Ελληνοκαναδός;

Ποιος είναι αυτός ο Ελληνοκαναδός;

Ίσως κάτι να έχετε διαβάσει για τον νέο καλλιτέχνη του Νίκου Μουρατίδη, με τον οποίο έχει ενθουσιαστεί και… «έχει ξαναμπεί στην πρίζα», όπως λέει ο ίδιος.

Το έκανε πρώτη φορά στην δεκαετία του ’90, όταν ανακάλυψε τον Γιώργο Μαζωνάκη, και το ξανακάνει τώρα. Η νέα του ανακάλυψη λοιπόν, είναι ένας νεαρός 21 χρόνων, έχει 1.94 ύψος, λέγεται Δημήτρης Κοσμόπουλος  (του το άλλαξε, λεγόταν Πατσιλίβας), έχει ωραία, χαρακτηριστική και δυνατή φωνή και είναι ΕλληνοΚαναδός.

Γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου 1995 στο Μόντρεαλ του Καναδά, από Έλληνες γονείς με καταγωγή από την Ικαρία και την Σπάρτη Λακωνίας. Σε ηλικία 7 ετών επέστρεψαν στην Ελλάδα, όπου συνέχισε το σχολείο και τώρα σπουδάζει στην Σχολή Τουριστικών επαγγελμάτων, στην οποία βρίσκεται στο 2ο έτος.

Από μικρή ηλικία γοητεύτηκε από τον αθλητισμό και μέχρι σήμερα έχει ασχοληθεί με την κολύμβηση, την πυγμαχία, το μπάσκετ και την άρση βαρών (powerlifting). Επίσης η άλλη μεγάλη του αγάπη ήταν πάντα το τραγούδι,  όπου στα 17 του ξεκίνησε μαθήματα μουσικής και φωνητικής, και τώρα μαθαίνει κιθάρα. Αυτήν την εποχή ετοιμάζουμε το πρώτο του τραγούδι, για το οποίο θα σας γράψω κάποια στιγμή.

Προς το παρόν ο Μουρατίδης τον εκπαιδεύει, του μαθαίνει πολλά και διάφορα γύρω από τον χώρο του τραγουδιού και της πιάτσας,  τον έχει στείλει στην Σοφία Βόσσου που είναι η δασκάλα φωνητικής του, και στον Νίκο Πλειό που είναι ο δάσκαλος κιθάρας. Του ετοίμασε μάλιστα και δύο ταινιάκια, για να τον μάθει ο κόσμος, πριν κυκλοφορήσουν το πρώτο τους τραγούδι. Δείτε τα, έχουν πολύ πλάκα…..

Τα φιλμάκια είναι έτοιμα, είναι τύπου ντοκιμαντέρ και έχουν τίτλο

«Ο Ελληνο-Καναδός (μέρος 1ο)»

Περισσότερα από 170.000 μοναδικά άτομα είδαν το βίντεο «ΕλληνοΚαναδός Μέρος 1ο»

https://www.youtube.com/watch?v=nXNr8Zo1u7g

«Ο Ελληνο-Καναδός (μέρος 2ο)»

https://www.youtube.com/watch?v=fr9P1ZuTHuA

ΙΔΕΑ

Νίνος Μουρατίδης

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

Κώστας Δημητρακόπουλος

ΚΕΙΜΕΝΟ – ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ – ΕΚΦΩΝΗΣΗ

Νίκος Μουρατίδης

ΜΟΝΤΑΖ – POSTPRODUCTION

Ειρήνη Κουμαρέλη

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue