ΠΟΛΙΚΟ ΨΥΧΟΣ και ΠΑΓΟΘΥΕΛΛΑ στην Ελλάδα! Πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία;

Φαίνεται πως ο Χειμώνας θα μπει οριστικά από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και μετά σε όλη την Ευρώπη και τα Βαλκάνια, με πολικό ψύχος και τις χαμηλότερες θερμοκρασίες των τελευταίων ετών ακόμα και στην Ελλάδα.
 
Μετά τις 27-28 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το Greek-Weather.Org, θα αλλάξει ο καιρός σε όλη την Ευρώπη, με παγωμένους θυελλώδεις πολικούς ανέμους, οι οποίοι θα φέρουν χιόνια και πολικό ψύχος στην μισή τουλάχιστον Ευρώπη.
 
Μάλιστα, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα προς τα τέλη Δεκεμβρίου και προς τις αρχές Ιανουαρίου, θα επηρεαστεί από αυτό το ψύχος και τις χιονοπτώσεις ακόμα και η Ελλάδα και περιοχές της με μηδενικό υψόμετρο. Οι άνεμοι θα είναι παγωμένοι και θα φέρουν παγετό σε μεγάλο τμήμα της Ευρώπης. Έρχεται πιθανότατα δύσκολος Χειμώνας με παγωνιές από εδώ και πέρα…
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue