Πόπη Τσαπανίδου: «η αδερφή μου πέθανε στα χέρια μου, όταν ήμουν 15»

 
Τι εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια για τις δύσκολες στιγμές της
 
 
​Συγκλόνισε η Πόπη Τσαπανίδου, δίνοντας, παράλληλα, μάθημα δύναμης: όπως αποκάλυψε, είχε μία αδερφή, η οποία πέθανε στα χέρια της, όταν εκείνη ήταν 15 ετών! Παρά τον πόνο, η οικογένειά της κατάφερε να ξεπεράσει την απώλεια και, λίγο αργότερα, ήρθε στον κόσμο η άλλη της αδερφή.
 
«Η ιστορία η δικιά μου είναι πραγματικά δύσκολη… Είχα κι άλλη μία αδερφή. Ήταν 12 χρονών παιδί και πέθανε στα χέρια μου. Ξυπνήσαμε ένα πρωί και πέθανε στα χέρια μου, είχε πάθει εγκεφαλικό ανεύρυσμα. Εγώ ήμουν 15 τότε», εξομολογήθηκε, εμφανώς συγκινημένη, η παρουσιάστρια του Star, καλεσμένη στην εκπομπή «Μία».
 
Όπως πρόσθεσε, η οικογένειά της κατάφερε να ξεπεράσει την απώλεια επιλέγοντας την χαρά: «δεν μιλούσα τόσα χρόνια, αποφεύγω να μιλάω για μένα, αλλά, όταν αποφασίζω να βγω κάπου, θέλω να μοιραστώ την δικιά μου την εμπειρία με ανθρώπους που περνάνε τα ίδια για να λειτουργήσω ως πάτημα για εκείνους», ανέφερε και τόνισε ότι δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω, αλλά να συνεχίζουμε να παλεύουμε.
 
«Η γη κάνει ένα κρακ και νομίζεις ότι τελείωσαν όλα! Δεν τελειώσανε, σταματά η ζωή για λίγο, αλλά θέλει να πάρεις την απόφαση και να πεις “τώρα θα σταθώ στα πόδια μου, τώρα θα πάω παρακάτω”. Και, πιστέψτε μου σας το λέω, μετά η χαρά γίνεται μεγαλύτερη!», συνέχισε η Πόπη και πρόσθεσε ότι η αδερφή της η Λία, που βλέπουμε στην τηλεόραση, ήρθε μετά από αυτή την απώλεια.
 
Δείτε στο βίντεο όσα εξομολογήθηκε η Πόπη Τσαπανίδου!
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue