Πώς δημιουργείτε ένα περιοδικό μόδας σε αυτές τις αβέβαιες στιγμές; Κάπως, έτσι!

Με μια ιδιαίτερη επιστολή που δίνει ένα σημαντικό μήνυμα, ο Creative Director Χρήστος Ανδριόπουλος και ο Fashion Photographer Γιώργος Μεστούσης υπογράφουν το τεύχος Δεκεμβρίου του συντάκτη, του YACHTING CAPITAL που γράφτηκε την 22η ημέρα της αυτο-απομόνωσης, καθώς περνάμε όλοι μας, διαφορετικά συναισθήματα, καθημερινά.

1 322 scaled

Ομώς, αυτή η ομάδα δεν κάθησε μέσα. Βγήκε και ένα όμορφο πρωινό, συγκεντρώθηκαν στον μαγευτικό χώρο του Πυργου Πετρέζα, στην Παιανία για δημιουργήσουν αυτές τις εικόνες, εμπνευσμένες από μια άλλη εποχή, με αισθητική και μυστήριο.

2 23 scaled

Η Άντζελα Ευριπίδη, ο Γιώργος Καβακάκης, ο Jordan Genidogan (VN models) και η Isa (Fashion Cult Models) από την Σουηδία, αφέθηκαν στα μαγικά χέρια της makeup artist Μίνας Παπαδοπούλου και της hair stylist Κωνσταντίνας Καμπέρης, και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ανταποκρίθηκαν άψογα στις ανάγκες του concept.

Slide8

Στηρίζοντας πάντα τους Έλληνες δημιουργούς που έχουν φτάσει την Ελληνική μόδα σε παγκόσμιο επίπεδο, η ανταπόκριση ήταν πολύ σημαντική από τους αγαπημένους μας, Βασίλη Ζούλια, Χαρά Λεμπέση, Αχιλλέα Τακτικό, Νίκο Αποστολόπουλο & Ερωτόκριτο Κιμιώνη, που πάντα δημιουργούν με υψηλή αισθητική.

Slide4

Φυσικά, τα άνετα & μοντέρνα παπούτσια από τον Χρήστο Τσιλιβαράκο, τα ιδιαίτερα παπιγιόν του Χρήστου Αναστασόπουλου και οι luxury handmade τσάντες της Τζένης Κόλλιας (Lebagjk) συνδυάστηκαν άψογα με τα ρούχα υψηλής ραπτικής, ενώ πολυτελή κοσμήματα από την σχεδιάστρια Χάρις Απέργη και την εταιρεία Παπαιωαννίδης έδωσαν την απαιτούμενη λάμψη και όλοκλήρωσαν τις διαφορετικές εικόνες!

Slide6

Slide1

Τζένη Οικονόμου

Από το μόντελινγκ, στη διοργάνωση επιδείξεων και τις δημόσιες σχέσεις, όλη μου η ζωή περιστρέφεται γύρω από το χώρο της μόδας, που αποτελεί και τη μεγάλη μου αγάπη! Επιλέγω να βλέπω τη θετική πλευρά της ζωής και πιστεύω πως ενωμένοι καταφέρνουμε περισσότερα, γι’ αυτό και είναι μεγάλη μου χαρά που αποτελώ κομμάτι της ομάδας του Likewoman!

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue