Πώς να ανακουφιστείτε γρήγορα από τον πονοκέφαλο


2 Σεπ 2020

Κυκλοφορεί στην Ελλάδα το Head X, ένα ασφαλές και αποτελεσματικό προϊόν για τον πονοκέφαλο. Είναι stick ειδικά σχεδιασμένο για να εφαρμόζεται εύκολα απευθείας στο μέτωπο και στην περιοχή των κροτάφων, παρέχοντας άμεσο και δραστικό αποτέλεσμα.

Καινοτομία του προϊόντος είναι το βασικό δραστικό συστατικό του η μενθόλη. Εξυπηρετεί ειδικά τους ανθρώπους που παρουσιάζουν δυσκολία στην κατάποση χαπιών. Χάρη στο μικρό μέγεθος του, τοποθετείται εύκολα σε οποιαδήποτε τσέπη ή τσάντα. Παράλληλα, όσον αφορά τις γυναίκες, είναι τόσο διάφανο που δεν επηρεάζει καθόλου την εμφάνιση και το make up.

Το Head X είναι ένας τελείως διαφορετικός και ταυτόχρονα πρωτοποριακός τρόπος για την ανακούφιση από τους πονοκεφάλους. Αφού εφαρμόσετε το stick στο μέτωπό σας, θα αισθανθείτε γρήγορα μια χαλαρωτική δροσερή αίσθηση. Αυτό σημαίνει ότι η αναλγητική δράση του Head X αρχίζει. Στα επόμενα λεπτά θα ανακουφιστείτε από τον πονοκέφαλο.

Το Head X είναι άμεσα διαθέσιμο στην Ελλάδα σε όλα τα φαρμακεία, στα καταστήματα HONDOS CENTER καθώς και στα καταστήματα της αλυσίδας Μασούτη. 

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue