Πώς να αποκτήσετε φωτογένεια… 10 εύκολα κόλπα!

ο να δείχνεις υπέροχη στις φωτογραφίες μπορεί να είναι μια πρόκληση. Ζώντας στην εποχή των smartphones, του Facebook και του Instagram, βομβαρδιζόμαστε καθημερινά από άπειρες εκπληκτικές εικόνες που είναι πλέον must, ακόμα και αν δεν είμαστε fashionbloggers. Δες μερικά κόλπα που μπορεί να σε βοηθήσουν να αποκτήσεις περισσότερη φωτογένεια στις φωτογραφίες. Μια καλή φωτογραφία εξαρτάται κυρίως από σένα! Ακόμα κι αν η βασίλισσα της πόζας είναι η Coca Rocha, εγώ χρησιμοποίησα μερικές φωτογραφίες της ChiaraFerragni, μιας από τις αγαπημένες μου bloggers (TheBlondeSalad- Η Ξανθιά Σαλάτα).

1. Εξάσκηση, εξάσκηση και εξάσκηση μπροστά από ένα καθρέφτη και ανακάλυψε τις καλύτερες γωνίες σου, όπως θα έλεγε και η TyraBanks!

Chiara Ferragni portrait

2. Μπορείς να δείχνεις λεπτότερη στις φωτογραφίες απλώς και μόνογέρνοντας λίγο στο πλάι και στρίβοντας προς την κάμερα για ένα πιο slim αποτέλεσμα.

Chiara Ferragni

3. Τέντωσε το λαιμό σου και στη συνέχεια κατέβασε ελάχιστα το σαγόνι σου προς τα κάτω.

4. Προετοιμάσου για τη φωτογραφία σα να είσαι ένα topmodel. «Ύπνος, άσκηση, πολύ νερό, καλό υγιεινό φαγητό και κατά προτίμηση όχι αλάτι ή αλκοόλ διότι κάνει τους ανθρώπους να φαίνονται πιο πρησμένοι» μας συμβουλεύει η φωτογράφος DianaLannes.

5. Άπλωσε περισσότερη mascara. «Δύο στρώσεις μαύρης mascaraστις πάνω βλεφαρίδες σηκώνουν τα μάτια και κρύβουν τα πρηξίματα» λέει ο makeupartist τωνcelebritiesAndrewSotomayor.

6. Χρησιμοποίησε concealerκάτω από τα μάτια με μια ή δύο αποχρώσεις πιο ανοιχτό από το δέρμα σου.

7. Απενεργοποίησετοφλας.

8.Λίγη λάμψη στα μάγουλα μπορεί να ρετουσάρει το πρόσωπο.

9. Ενυδάτωση του δέρματος. Τα ενυδατωμένα πρόσωπα δείχνουν καλύτερα στην κάμερα.

10. Απόλαυσε τη στιγμή. Χαμογέλα!

Chiara Ferragni smile

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue