Πως Να Φτιάξεις Το Ιδανικό Γραφείο Στο Σπίτι

Είναι γεγονός πως περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας δουλεύοντας, αφού όλοι παίρνουμε έξτρα δουλειά για το σπίτι.
Σίγουρα, λοιπόν,  χρησιμοποιείς έναν χώρο του σπιτιού ως  γραφείο. Αφού δουλεύεις που δουλεύεις, τουλάχιστον κάνε αυτόν τον χώρο πρακτικό και πιο ευχάριστο.
 
1. Δημιούργησε σωστό φωτισμό, προσθέτοντας 1-2 φωτιστικά πάνω στο γραφείο ή στο δάπεδο. Ειδικά το βράδυ, θα τα εκτιμήσεις ιδιαίτερα.
2. Τοποθέτησε το γραφείο σου απέναντι από το παράθυρο. Έτσι, κοιτάζοντας προς τα έξω, θα μπορείς να χαλαρώσεις και να ξεκουράσεις τα μάτια σου για λίγα λεπτά.
3. Ένα γραφείο σίγουρα δεν πρέπει να είναι βαρετό. Δώσε contemporary πινελιές με μία καρέκλα με χρωματιστό floral ύφασμα ή ένα ωραίο retro έπιπλο ως τραπέζι.
4. Φτιάξε μόνη σου μία ιδιαίτερη βιβλιοθήκη, αντί για τα κλασικά ράφια στον τοίχο.
5. Πρόσθεσε πινελιές από το αγαπημένο σου χρώμα. Θα σου φτιάχνει την διάθεση κι ας δουλεύεις με τις ώρες.
6. Κρέμασε μερικούς αγαπημένους πίνακες και γενικά ό, τι διακοσμητικό σε εκφράζει σε έναν τοίχο του γραφείο. Εδώ, δεν έχεις άλλωστε τον φόβο να σε κακοχαρακτηρίσει ο διευθυντής.
 
 
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue