Πώς να φτιάξετε τα δικά σας αρωματικά sticks και να καθαρίσετε την αρνητική ενέργεια…

Τα αρωματικά sticks χρονολογούνται από την εποχή των ιθαγενών φυλών της Αμερικής και αυτό το τελετουργικό χρήσης της ιερής ενέργειας των φυτών είναι πλέον διαθέσιμο σε όποιους θέλουν να το δοκιμάσουν στη δική τους ζωή. Οι ιθαγενείς Αμερικάνοι στην πραγματικότητα ονόμαζαν την πρακτική αυτή η «Sacred Smoke Bowl Blessing» και τοποθετούσαν τα βότανα και τις ρητίνες σε ένα ειδικό μπολ, τα άναβαν και καλούσαν τα πνεύματα μέσω των φυτών για να καθαρίσουν ένα χώρο, πρόσωπο ή αντικείμενο.

Στο σημερινό κόσμο των γρήγορων ρυθμών έχουμε πλέον περισσότερες επιλογές, όπως είναι τα αρωματικά μπαστουνάκια ή sticks. Τα αρωματικά sticks φτιάχνονται από δέσμες αποξηραμένων βοτάνων που συνδέονται μεταξύ τους με ένα νήμα. Μπορείτε να τα ανάψετε και να τα πάρετε μαζί σας όπου κι αν πάτε. Αν έχετε την αίσθηση ότι υπάρχει κακή ενέργεια σε ένα χώρο, μπορείτε απλά να βγάλετε μια δέσμη φασκόμηλο ή οποιοδήποτε άλλο βότανο προτιμάτε και να αρχίσετε την τελετή επούλωσης.

Τα πάντα σε αυτόν τον πλανήτη δονούνται από μια λεπτή ενέργεια και εμείς έχουμε τη δύναμη να μετατρέψουμε αυτή την ενέργεια με βάση τη συχνότητα που εκπέμπουμε εμείς. Αν έχουμε την τάση να μοιράσουμε αγάπη και συμπόνια ή να επουλώσουμε τη Γη κατά μήκος του ταξιδιού μας, τότε μπορούμε να αλλάξουμε κυριολεκτικά τη δόνηση του πλανήτη με την πάροδο του χρόνου.

Για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα σχετικά με τη δύναμη των φυτών, αρχαίες φυλές έχουν χρησιμοποιήσει αυτά τα stics για διάφορους σκοπούς, όπως:

– καθάρισμα της αρνητικής ενέργειας

– ψυχική, συναισθηματική και φυσική επούλωση

– προστασία και καθοδήγηση

– θρησκευτικές τελετές

– ξεκούραση 

– καθαγιασμός

Μπορεί να έχετε ακούσει περισσότερα για αυτά τα sticks τον τελευταίο καιρό αλλά δεν είναι μια ιδέα της Νέας Εποχής. Οι άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει αυτή τη μέθοδο θεραπείας για χιλιάδες χρόνια, προκειμένου να καθαρίσουν την ενέργεια και να διατηρήσουν την επαφή με τη Μητέρα Γη.

Σύμφωνα με μια μελέτη-ορόσημο που έγινε το 2007, ο φαρμακευτικός καπνός μπορεί να εξαλείψει εντελώς δυσμενή βακτήρια από τον αέρα μέσα σε ένα περιορισμένο χώρο. Η μελέτη αναφέρει:

«Έχουμε παρατηρήσει ότι 1 ώρα θεραπείας με φαρμακευτικό καπνό που προήλθε από την καύση ξύλου και ένα μείγμα από ευώδη και φαρμακευτικά βότανα, σε έναν αερόβιο βακτηριδιακό πληθυσμό, προκάλεσε μείωση σε ποσοστό πάνω από το 94% των βακτηρίων μέσα σε 60 λεπτά και η ικανότητα του καπνού να καθαρίσει ή να απολυμάνει τον αέρα και να κάνει το περιβάλλον καθαρότερο και να διατηρηθεί έτσι μέχρι και 24 ώρες αργότερα σε κλειστό δωμάτιο…»

Έτσι, τα αρωματικά sticks όχι μόνο βοηθούν με τον καθαρισμό της αρνητικής ενέργειας αλλά και εξαλείφουν τα επιβλαβή βακτήρια από το άμεσο περιβάλλον σας! Φυσικά, δεν υπάρχουν μελέτες που να αποδεικνύουν την αποβολή της αρνητικής ενέργειας, αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να αισθάνεστε σε προσωπικό ενεργειακό επίπεδο. Πολλοί άνθρωποι, όμως, μπορούν να επιβεβαιώσουν τα συναισθήματα της ειρήνης και της θετικότητας που δημιουργούνται μετά από όλο αυτό το τελετουργικό.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue