Πώς να καθαρίσω τα πινέλα του μακιγιάζ (βίντεο)

Eσύ πόσο συχνά καθαρίζεις τα πινέλα σου; Χμμ…
Ας είμαστε ειλικρινείς: δεν έχεις ασχοληθεί ιδιαίτερα με την καθαριότητα των πινέλων που χρησιμοποιείς για το μακιγιάζ σου. Αλλά να, που ΠΡΕΠΕΙ να το κάνεις αφού τα πινέλα -όπως και οτιδήποτε έρχεται σε επαφή με το πρόσωπο σου-, μπορούν να αποτελέσουν σημαντική εστία μικροβίων.
 
 
Μάλιστα, σύμφωνα με το Yahoo μία γυναίκα έμεινε παράλυτη επειδή χρησιμοποίησε το μολυσμένο πινέλο μακιγιάζ μιας φίλης της. Αν και πρόκειται -μάλλον- για ένα άκραιο περιστατικό είναι σημαντικό να καταλάβεις πως τα πινέλα του μακιγιάζ σου πρέπει να είναι καθαρά. Το άρθρο, όμως, δεν τελειώνει εδώ αφού στο παρακάτω βίντεο μπορείς να δεις βήμα βήμα πώς να καθαρίσεις τα πινέλα σου!
 
 
 
Τι θα χρειαστείς:
Σαπούνι πιάτων
Ελαιόλαδο
Πιάτο
 
 
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue