Πως να ξενερώσεις μια γυναίκα

Γράφει η Μαριλένα Χρόνη, φίλη μου αγαπημένη “διπλανή” μου αφού μένουμε και στην ίδια περιοχή. Την ευχαριστούμε πολύ που μας “άνοιξε” το σπίτι της !

Υποθέτουμε πως βγαίνεις ραντεβού με μια κοπέλα που δεν γουστάρεις, έτσι? Κατανοητό ΑΥΤΟ! τώρα το γιατί βγαίνεις αφού δεν γουστάρεις άλλο θέμα, να το ψάξεις σε παρακαλώ. Πηγαίνετε λοιπόν για καφέ, φαγητό ή ποτό. Αφού κοιτάξεις με προσοχή τον κατάλογο της προτείνεις το πιο φθηνό προϊόν. Ανοίγεις κουβέντα για την οικονομική κρίση και φτάνεις μέχρι την συντέλεια του κόσμου. Λέξεις SOS: καταστροφή, φτώχεια, αρρώστιες, ανεργία, αυτοκτονίες, πλειστηριασμοί, θάνατος, αδυναμία, κατάθλιψη.

Μιλάς για τον εαυτό σου ακατάπαυστα, σπουδές, επιτεύγματα, χόμπι κτλ. Δεν την αφήνεις να μιλήσει καθόλου. Φυσικά αναφέρεσαι στις σχέσεις που έχεις κάνει, από one night stand με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που και ο κολλητός σου θα σιχαινόταν να ακούσει μέχρι την καψούρα που ακόμη δεν έχεις ξεπεράσει, αναστενάζοντας για κανένα μισάωρο. Αν η κοπέλα είναι ακόμα εκεί (ή είναι βλαμμένη ή πιστεύει πως κάποιος της κάνει πλάκα) συνεχίζεις. Αν καταφέρει να ξεκινήσει διάλογο μαζί σου, την γράφεις τελείως, κοιτάς αλλού, την σερβιτόρα, την γκόμενα που περνάει από μπροστά σας, σχολιάζεις το καυτό της μίνι, πρόστυχα εννοείται. Ασχολείσαι με το κινητό σου στέλνοντας μηνύματα, βγάζεις selfie, κάνεις check in με σχόλιο “χλίδα” και μετράς τα likes που παίρνεις. Θυμάσαι να πάρεις τηλέφωνο τον Γιάννη, μιλάς μαζί του κανένα τέταρτο για να αποφασίσετε σε πιο κλαμπάκι θα πάτε αμέσως μετά το ραντεβού σου με την κοπέλα.

Την ρωτάς αν εργάζεται, αν ναι τι μισθό παίρνει, τι άλλα εισοδήματα έχει κι αν είναι αρκετά φτιάχνεις επιτόπου λίστα με τα ταξίδια που θα κάνετε μαζί. Αν δεν εργάζεται την ρωτάς πως τα βγάζει πέρα, πως πληρώνει λογαριασμούς κτλ. Αναρωτιέσαι πως μπορεί και βγαίνει έστω για ένα καφέ, επισημαίνεις πόσο δύσκολο έως αδύνατο είναι πλέον να κάνει σχέση όποιος δεν εργάζεται την εποχή αυτή. Όταν έρθει ο λογαριασμός πληρώνεται μισά μισά γιατί είσαι υπέρ της ισότητας των δυο φύλων. Σου έχω και εναλλακτική βρεε, δεν την αφήνεις να πληρώσει, την στιγμή όμως που δίνεις τα χρήματα στον σερβιτόρο τονίζεις (χασκογελώντας σαν ηλίθιος) πως κερνάς επειδή είναι άνεργη και την επόμενη φορά που θα βγείτε (επειδή κατά βάθος είσαι αισιόδοξος) θα έχει βρει σίγουρα δουλειά όποτε θα κεράσει εκείνη.

Στο τέλος της βραδιάς προσφέρεσαι να την πας με το αυτοκίνητο στο σπίτι, της λες να κατέβει 2 στενά πιο πριν γιατί σε βολεύει καλύτερα. Αν παρ’ όλα αυτά γουστάρεις να φύγεις ανανεωμένος και εκείνη είναι ακόμα δίπλα σου…WTF? …προτείνεις να ανέβεις στο σπίτι της για να δείτε ταινία, κλείνοντας της το μάτι με νόημα. Αν σου κάτσει…τι να πω…η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ΚΑΙ τα πόδια ψηλά!

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue