Πώς να περπατάς άνετα με ψηλά τακούνια

Πρακτικές συμβουλές που θα δώσουν… φτερά στα πόδια σου και θα βάλουν τέλος στις διαμαρτυρίες για τα 12ποντα!
Πόσα βράδια έχεις βγει για ποτό φορώντας τα ψηλοτάκουνά σου και γύρισες σπίτι κρατώντας τα στο χέρι γιατί δεν άντεχες ούτε λεπτό ακόμα επάνω τους; Αν η απάντηση είναι “αμέτρητα” τότε διαβάζεις το κατάλληλο άρθρο. Δοκιμάσαμε και σου προτείνουμε τα 5 πιο πρακτικά tips για να νιώθεις και να περπατάς άνετα με τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα! Ιδού:
 
 Προτίμησε να δοκιμάσεις τα παπούτσια που πρόκειται να αγοράσεις απογευματινές ή βραδινές ώρες. Τα πόδια μας κατά την διάρκεια της ημέρας πρήζονται, οπότε ένα εφαρμοστό παπούτσι το πρωί, το βράδυ θα σε σφίγγει ακόμα περισσότερο.
 
 
Δημιούργησε περισσότερο χώρο στο πόδι σου πηγαίνοντας τις αγαπημένες σου γόβες στον τσαγκάρη για να τις “ανοίξει” λίγο κατά μήκος ώστε να μην πιέζονται τα δάχτυλά σου και να περπατάς πιο άνετα.
 
Αν δεν μπορείς να περπατήσεις άνετα τα τακούνια συνήθως φταίει ότι είναι μεγαλύτερα σε νούμερο. Ειδικές ταινίες από σουέντ στο μέσα μέρος του παπουτσιού μπορούν να βοηθήσουν εάν το παπούτσι είμαι μέχρι και μισό μέγεθος μεγαλύτερο.
 
Εάν τα παπούτσια σού δημιουργούν πληγές τότε δοκίμασε δερμάτινα ένθετα στις μύτες των δακτύλων που παρέχουν υποστήριξη, ανακουφίζουν από την πίεση και σε βοηθούν να περπατάς άνετα και σωστά.
 
 
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue