Πώς να βγάλεις σωστά τα φρύδια σου στο σπίτι


20 Ιαν 2021

Τα φρύδια μας  κορίτσια (αλλά και αγόρια) είναι το κάδρο του προσώπου μας και με το σωστό σχήμα μπορούν να απογειώσουν την εμφάνιση του προσώπου μας.

Στο 7th Heaven salon πολλές φορές έρχονται γυναίκες με το λάθος σχήμα φρυδιών και με κενά που συνήθως έχουν μόνες τους δημιουργήσει από λάθος κινήσεις με το τσιμπιδάκι. Τώρα που τα κέντρα αισθητικής είναι κλειστά, σίγουρα θα μπεις σε πειρασμό να τα βγάλεις μόνη σου, οπότε πάμε να δούμε ποιος είναι ο πιο σωστός τρόπος που δεν θα δημιουργήσει μελλοντικά προβλήματα στο σχήμα σου.

Όταν λοιπόν επιχειρείς  μόνη σου να βγάλεις τα φρύδια σου πρέπει να μην το κάνεις σε στιγμή που βιάζεσαι να φύγεις ή έχεις δουλειά. Δώσε τον απαραίτητο χρόνο στον εαυτό σου να κάνει προσεχτικές κινήσεις και να αποφύγει επιπόλαια λάθη.

Συγκέντρωσε τα πράγματα που χρειάζεσαι: ένα τσιμπιδάκι φρυδιών, ένα μικρό ειδικό ψαλίδι για φρύδια, έναν κανονικό καθρέφτη και όχι μεγεθυντικό, κρέμα ενυδάτωσης με αλόη και με χρώμα για να κρύψεις την κοκκινίλα σε περίπτωση που βγεις αμέσως και ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

1ο βήμα:

Χτένισε προς τα πάνω τα φρύδια σου με το ειδικό βουρτσάκι φρυδιών και κόψε τις άκρες από τις υπερβολικά μακριές τρίχες που ξεφεύγουν από το σχήμα. Εάν δεν είσαι σίγουρη για το αν πρέπει μία άκρη να κοπεί ή όχι, τότε μην την κόψεις!

fridia 1

2ο βήμα:

Χρησιμοποίησε κάθετα το τσιμπιδάκι των φρυδιών σαν χάρακα που περνάει από την εσωτερική άκρη του φρυδιού και την εσωτερική άκρη του ματιού. Το φρύδι σου πρέπει να ξεκινάει εκεί που ξεκινάει και το μάτι. Εάν υπάρχουν τρίχες που ξεφεύγουν από αυτή τη νοητή γραμμή πρέπει να τις αφαιρέσεις.

fridia 2

3ο βήμα:

Χρησιμοποίησε το τσιμπιδάκι σου για να βεβαιωθείς ότι το επάνω και το κάτω μέρος του μπροστινού μέρους των φρυδιών σου ευθυγραμμίζονται. Το μπροστινό μέρος των φρυδιών σου είναι πιο σημαντικό από ό, τι φαίνεται, πραγματικά κάνει εντύπωση. Αν είναι λίγο αδύνατο στο μέτωπο, φαίνεται παράξενο.

fridia 3

4ο βήμα:

Χρησιμοποίησε το τσιμπιδάκι σου στην άκρη της μύτης σου, διαγωνίως  για να συναντήσεις με την άλλη του άκρη  τη γωνία του ματιού σου. Αυτή η γραμμή θα σου δείξει πού πρέπει να τελειώσει το φρύδι. Πρέπει να αποφύγεις το φρύδι – ουράνιο τόξο, γιατί θα τραβήξει τα μάτια σου προς τα κάτω.

fridia 4

Ένα μεγάλο λάθος που κάνουμε είναι μια καμάρα στο κέντρο του φρυδιού. Η αψίδα σου πρέπει να βρίσκεται στα 2/3 του φρυδιού. Ξεκίνα με το φρύδι που έχει λιγότερο έντονη καμάρα και προσπαθήστε να το αντικατοπτρίζει το άλλο φρύδι. Κράτα το δέρμα τεντωμένο και άρχισε αργά να αφαιρείς τις τρίχες.Τέλος, κάνε ένα βήμα πίσω και κοίτα τα φρύδια σου. Εάν υπάρχει κάτι που φαίνεται να είναι εκτός σχήματος, αφαίρεσε το.

fridia 5

5ο βήμα:

Βάλε ενυδατική κρέμα με αλόη και  με χρώμα αν θες να κρύψεις την κοκκινίλα. Χρησιμοποίησε το αγαπημένο σου προϊόν σε μολύβι ή σκιά για να καλύψεις ενδεχόμενα κενά στο σχήμα.

Εάν δεν νιώθεις σίγουρη για τις παραπάνω κινήσεις, είναι καλύτερο να μην επιχειρήσεις να το κάνεις, γιατί μπορεί με τις λανθασμένες κινήσεις αφαίρεσης των τριχών να μην ξαναβγούν τρίχες και να έχεις κενά.

Οι έμπειροι αισθητικοί του 7th Heaven salon μπορούν να σε συμβουλέψουν από κοντά για το ποιο είναι το καλύτερο σχήμα φρυδιών σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και να σου δώσουν έξυπνα tips για φροντίδα στο σπίτι, πριν τις εξόδους σου!

Μέχρι να ξανανοίξουμε και να μπορούμε να τα πούμε από κοντά, μπορείς να μας στείλεις τις απορίες σου στο Instagram μας 7th_Heaven_salon.

Που θα μας βρείτε:
Σκουφά 37, Κολωνάκι
Instagram: 7th_heanen_salon
Facebook: 7th Heaven
Τηλέφωνο: 213-0998342

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue