Πώς πρέπει να είναι η τέλεια γυναίκα;

Τόσα χρόνια οι περισσότερες γυναίκες ψάχνουν τι είναι αυτό που θέλουν οι άνδρες. Αν και το ισχυρό φύλο τις περισσότερες φορές λέει ακριβώς αυτό που σκέφτεται, πάντα υπήρχε η απορία. Μια νέα μελέτη, όμως, τώρα δίνει την απάντηση. Θεωρήστε την σαν πρωτοχρονιάτικο δώρο!
 
Μερικοί τις προτιμούν ξανθές. Άλλοι μελαχρινές. Μερικοί προτιμούν τις στρουμπουλές. Άλλοι τις πολύ αδύνατες. Κάποιοι ψάχνουν μια γυναίκα για σπίτι. Κάποιοι άλλοι μια επαγγελματία. Μερικοί προτιμούν τα πλούσια προσόντα. Άλλοι δεν έχουν εντυπωσιάζονται από την εμφάνιση και δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στην προσωπικότητα. 
 
Πώς; πρέπει να είναι τελικά η τέλεια γυναίκα; Η τέλεια γυναίκα είναι ένα ζήτημα υποκειμενικό, αφού κάθε άνδρας έχει τα δικά του γούστα. Ή… μήπως όχι; 
 
Μια νέα έρευνα που έγινε στο Ηνωμένο Βασίλειο αποκάλυψε τι προσόντα πρέπει να έχει η τέλεια γυναίκα. Πιο συγκεκριμένα, την έρευνα διεξήγαγε το dating app Lovvoo και σε αυτή συμμετείχαν 2.000 άνδρες. Απ’ ότι φαίνεται συμφώνησαν σε αρκετά πράγματα, αφού μια ολοκληρωμένη εικόνα προέκυψε. 
 
Πιο αναλυτικά η τέλεια γυναίκα πρέπει: 
 
να έχει 1,68 ύψος
να ζυγίζει 58 κιλά
να φορά 75C νούμερο σουτιέν, δηλαδή το μπούστο της να είναι σαν της Uma Thurman
να εργάζεται ως νοσοκόμα ή δασκάλα
να είναι μελαχρινή
να βλέπει το “Game of Thrones” και το “Friends”
να ασχολείται με τα αθλητικά
να είναι οπαδός της Manchester United
να έχει καλή σχέση με τη μητέρα της
να είναι ανοικτή σε πειραματισμούς στο ερωτικό κομμάτι
να τρέφεται σωστά 
να φορά μίνι φούστες και φορέματα και στενά τζιν
να μην έχει τατουάζ και 
να μη βάφεται προκλητικά, αλλά το μακιγιάζ της να είναι διακριτικό 
Εμείς τώρα να κάνουμε μια ερώτηση κρίσεως; Αν δηλαδή ένας άνδρας βρει την παραπάνω γυναίκα, τότε τα έχει όλα; 
 
pathfinder.gr

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue