Πως πρέπει να είναι οι συνθέσεις σαλονιού που θα επιλέξετε


20 Ιούλ 2017

Ανάμεσα στα έπιπλα σαλονιού που ανατρέπουν τον χώρο συνδυάζοντας ιδιαιτερότητα και λειτουργικότητα, είναι οι συνθέσεις σαλονιού.

Πολλές φορές καλύπτουν όλο τον τοίχο, άλλες το σχέδιό τους είναι περισσότερο διακοσμητικό, μπορούν να κατασκευαστούν κατά παραγγελία, ενώ βγαίνουν σε πολλά χρώματα. Στα καταστήματα με έπιπλα Harkoftakisστην Αθήνα μπορείτε να βρείτε σύνθετα υψηλής ποιότητας, σε προνομιακές τιμές.

Πολλά ράφια για πρακτικές λύσεις

 

www.harkoftakis.gr images usrImage 0546106001284466669

Η άριστη ποιότητα του ξύλου δρυός και η διχρωμία στο χρώμα του πάγου και στο καφέ δημιουργούν τη σύνθεσηCorpusπου προσφέρει αρκετό διαθέσιμο χώρο στα ράφια της. Χρησιμοποιείται και σαν βιβλιοθήκη, ενώ η κάτω επιφάνειά του μπορεί να γίνει ο κατάλληλος χώρος για τηλεόραση και άλλα αγαπημένα gadgets.

Κάθετη σύνθεση με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους

 

www.harkoftakis.gr images usrImage 158 normal 0621385001295699501

Η Orsa είναι ιδανική για εσάς που θέλετε να προσθέσετε στον χώρο σας μία πινελιά ανανέωσης, ενώ ταυτόχρονα χρειάζεστε και αποθηκευτικό χώρο, χωρίς να θυσιάζεται η αισθητική του χώρου. Οι συνθέσεις σαλονιού που περιλαμβάνουν θέση για την τηλεόρασή σας και ντουλάπια εντοιχισμένα ταιριάζουν περισσότερο στις ανάγκες σας.

Σύνθεση σαλονιού 2 σε 1

 

www.harkoftakis.gr images usrImage 987 normal 0614490001457203016

Μία σύνθεση που σχεδόν κατακλύζει έναν ολόκληρο τοίχο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν βιβλιοθήκη και σαν σύνθεση και σαν διακόσμηση στο σαλόνι σας. Το χρώμα του ξύλου υπερέχει σε φυσικότητα και προσαρμόζεται σε κάθε μοντέρνο και σύγχρονο χώρο.

Όλα τα έπιπλα σπιτιού Harkoftakisμπορούν να αλλάξουν σε διάσταση και χρώμα της επιλογής σας, κατόπιν συνεννόησης.

Εκτός από τις συνθέσεις, το σαλόνι σας μπορεί να χρειάζεται κι άλλα έπιπλα για την ολοκλήρωσή του. Σε όλη την συλλογή επίπλων, θα βρείτε μοναδικής ποιότητας έπιπλα που διαμορφώνουν το σαλόνι σας στο στυλ σας!

 

 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue