Πόσες Φορές Κλήθηκες Να Πληρώσεις Υπέρογκα Ποσά Σε Φόρο Χωρίς Να Το Περιμένεις;

Σε αυτή την ερώτηση έρχεται να απαντήσει η λογιστική εφαρμογή KRS Reporting της εταιρίας KRS.

Παρέχοντας άμεση, real time και ολοκληρωμένη πληροφόρηση σχετικά με την οικονομική κατάσταση της εκάστοτε επιχείρησης, η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στονεπαγγελματία να αφοσιωθεί στην ανάπτυξη του επιχειρηματικού του σχεδίου και στην επίτευξη των στόχων του, βασιζόμενος σε ρεαλιστικά δεδομένα.

H εφαρμογή, η οποία παρουσιάστηκε επίσημα σε μια λαμπερή εκδήλωση στο Μουσείο Μπενάκη το Μάιο, πρόσφατα απέσπασε και το πρώτο βραβείο στην κατηγορία “Digital Transformation Application” των Mobile & Connected Awards 2019.

Η KRS ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2011, κι έκτοτε συνεχίζει την ανοδική της πορεία. Πρόκειται για μια startup αυτοχρηματοδοτούμενη εταιρία, η οποία συνεχώς εξελίσσεται, επενδύοντας στον τομέα της ανάπτυξης και της καινοτομίας κι αναζητώντας λύσεις, οι οποίες θα βοηθήσουν τους πελάτης που την εμπιστεύονται να αναπτυχθούν.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μέσω App Store και PlayStore, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και το πρώτο σχετικό video: 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue