Που θα απολαύσετε φρέσκο ψάρι σε συνδυασμό με μία ζεστή ατμόσφαιρα

Τα Χρώματα Βυθού είναι ένα εστιατόριο ψαρικών που δημιουργήθηκε το φθινόπωρο του 2004, στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας, για να ικανοποιήσει κάθε γούστο γεύσης.

Η ομάδα του Chef με executive Chef τον Γιάννη Φραγκίσκο θα σας χαρίσει ένα εμπλουτισμένο μενού, το οποίο παρουσιάζει μία εκλεπτυσμένη εκδοχή της μεσογειακής κουζίνας χρησιμοποιώντας ως μέσο έκφρασης ελληνικά προϊόντα και όλες εκείνες τις γαστρονομικές πινελιές που ορίζουν την υψηλή μαγειρική.

Τα Χρώματα Βυθού, φημισμένα για την ζεστασιά και την φιλοξενία τους, σας προσφέρουν συγχορδίες εντάσεων από όλη την Μεσόγειο! Οι πλούσιες γευστικές απολαύσεις συνδυάζονται απόλυτα με την ιδιαίτερη wine list, επιλεγμένη εξ ολοκλήρου από ελληνικούς αμπελώνες. 

Ο Θωμάς Ραφτόπουλος και η Χριστίνα Ηλιοπούλου στα Χρώματα Βυθού

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue