Που θα ντύσετε με στυλ τα παιδιά σας


18 Ιαν 2021

Για την παιδική ένδυση και υπόδηση η επιλογή είναι Sirmos bebe

Η εταιρία Sirmos bebe είναι η ιδανικότερη επιλογή για τους γονείς, για τους θείους και τις θείες για τους νονούς και τις νονές και γενικότερα για όσους επιθυμούν να προσφέρουν στα παιδιά ποιοτικά ρούχα και παπούτσια. Η εταιρία προσφέρει μια μεγάλη γκάμα ρούχων, εσωρούχων ,υποδημάτων και αξεσουάρ για αγόρια και κορίτσια καθώς και βρεφικά ρούχα.

Το κατάστημα Syrmos kids wear λειτουργεί στο Αγρίνιο υπό τη διεύθυνση του Λυσιμάχου Σύρμου ο όποιος συνεχίζει την παράδοση της οικογένειάς του στο παιδικό παπούτσι και ταυτόχρονα έχει επεκτείνει την επιχείρηση και στο παιδικό ρούχο.

Με εμπειρία 35 ετών στο χώρο συνεχίζει να προσφέρει άρτια και ταχύτατη εξυπηρέτηση με ευγένεια και καλοσύνη γεμίζοντας χαμόγελα όσους των επιλέγουν. Φυσικά προσαρμόζεται πάντα στις απαιτήσεις κάθε εποχής και από την έναρξη της πανδημίας ακολουθεί πιστά τους κανόνες ασφαλείας και διαφύλαξης της δημόσιας υγείας.

Μάλιστα για να εξυπηρετεί και online παραγγελίες η εταιρία Sirmos bebe λειτούργει πλέον και το νέο της ηλεκτρονικό κατάστημα www.sirmosbebe.gr με ρούχα και παπούτσια σε μεγάλη ποικιλία, σε προσιτές τιμές και σε όλα τα επώνυμα brands της αγοράς όπως  BIOMECANICS, Tommy Hilfiger, Polo,Ralph Lauren, Guess, Lacoste, Timberland ,Camper, Levis,Franklin Marshall,Desigual,Balloon Chic, Replay.

1 1

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue