Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τα ωραιότερα κοσμήματά της και ο μοναδικός τρόπος που τα φορούσε

Γνωστή για την τέλεια αίσθηση της μόδας της, η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε το ίδιο ταλέντο και με τα κοσμήματα, τα οποία φορούσε με πολύ στυλ και με έναν ιδιαίτερο δικό της τρόπο.

Η Ντιάνα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας μπορεί να έχει μείνει στην ιστορία για το ανθρωπιστικό της έργο και μοναδικό στυλ της, αλλά είχε επίσης ένα κρυφό ταλέντο να συνδυάζει και να φοράει τα κοσμήματα της με έναν ευφάνταστο τρόπο. Αντλώντας από μια εκτεταμένη συλλογή – συμπεριλαμβανομένων σετ διαμαντιών που προέρχονται από ξένους βασιλείς, τιάρες και κομμάτια κληρονομιάς που ανήκουν στην οικογένεια Spencer – η αείμνηστη πριγκίπισσα επαναπροσδιόριζε τους πολύτιμους θησαυρούς της. Φορούσε το διάσημο σμαραγδένιο τσόκερ της Queen Mary’s Art Deco – ένα γαμήλιο δώρο από τη βασίλισσα με σμαράγδια προικισμένα από τις Κυρίες της Ινδίας το 1911 – ως μπαντάνα στο χορό κατά τη διάρκεια της περιοδείας στην Αυστραλία το 1985.

Ένα χρόνο αργότερα επανέλαβε το στυλιστικό τέχνασμα , φορώντας ένα βελούδινο με ζαφείρι τσόκερ, γαμήλιο δώρο από τον Πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας – ως κορδέλα, για το δείπνο στο Αυτοκρατορικό Παλάτι στο Τόκιο.

Η αγάπη της πριγκίπισσας Ντιάνα για τα κοσμήματα δεν τελείωσε με σμαράγδια, ζαφείρια και μεγαλοπρεπείς διαμαντένιες τιάρες. Πειραματίστηκε με κοσμήματα και ημιπολύτιμους λίθους, τα οποία προήλθαν από το Butler & Wilson του Λονδίνου, και είχε μια τεράστια συλλογή από χρυσά κοσμήμα, όπως το διάσημο κολιέ με το μονόγραμμά της  “D”. Από τις μεγαλοπρεπείς τιάρες μέχρι τα υπέροχα μαργαριτάρια ανατρέξαμε στις καλύτερες στιγμές κοσμημάτων της πριγκίπισσας Ντιάνα.

photos vogue

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue