Πριν το μεγάλο live της Κυριακής στο Voice: Ο Αλέξης Πρεβενάς δυνατός παίχτης μας εξομολογείτε

Λίγες μέρες πρίν το live ο Αλέξης Πρεβενάς δυνατός παίχτης μας εξομολογείτε τους φόβους του
αλλά και απο που αντλεί δύναμη για την συνέχεια. Ο παίχτης που στο τελευταίο λεπτό ο Αντώνης Ρέμος τον έβαλε στην ομάδα του προχωράει μπροστά και φωνάζει δυνατά οτι θέλει τον κόσμο μαζί του να τον στηρίξει. Μετά απο αρκετά χρόνια καριέρας τώρα είναι η ώρα να δικαιωθεί. Και το Αξίζει 
 
Καλή επιτυχία Αλέξη μας …. 
 
 
Θέλω τα συναισθήματα σου για το live της Κυριακής; Πως αισθάνεσαι;
 
Τα συναισθήματα μου για το live της Κυριακής είναι ανάμεικτα. Θα έχω στο πλευρό μου εκατοπεντήντα πιστά ατόμα σε εμένα . Θέλω να τους δικαιώσω και να είναι περήφανοι για μένα οπότε, πάθος αποφασιστικότητα, άγχος καθόλου και πάμε για τον τελικό. 
 
Πιστεύεις πως θα είσαι μέσα;
 
Αν και είναι πολύ δύσκολο το γκρουπ. Στην ζωή μου έχω μάθει να βγαίνω νικητής . Είναι η ευκαιρία της ζωής μου και πρέπει να την πιάσω από τα μαλλιά.
 
 Εύκολα ή δύσκολα θέλω να πιστεύω πως θα είμαι στην επόμενη φάση.
 
Τι θέλεις να πεις στον κόσμο που σε στηρίζει αυτό τον καιρό αλλά και σε όλα όσα κάνεις;
 
Είναι η μεγάλη στιγμή μας και με τα δύο χέρια στα κινητά ως για πολλούς απόλυτο αουτσάιντερ πάμε να τους δείξουμε ποιος είναι το φαβορί 
 
600
 
Με ποιον φοβάσαι ας πούμε να είσαι μαζί του;
 
Αυτό που φοβάμαι υπερβολικά …. ….. είναι το κακό το μάτι  
 
Τι πιστεύεις ότι θα αλλάξει για σένα μετα από αυτό;
 
Τον Αλέξη δεν θα τον αλλάξει, ούτε τις συνήθειες του .. θα με βοηθήσει σίγουρα και στην πορεία γιατί θα δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στους παίκτες της τετράδας. 
 
Ευχαριστούμε το bizznews.gr

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue