Πρόγραμμα διατροφής στα μέτρα και τις ανάγκες σας

ΗΤaste and Diet κάνει πολύ παραπάνω από το να φροντίζει να σου παρέχει φρέσκο καθημερινό φαγητό στην πόρτα σου, την ώρα που έχεις επιλέξει. Έχει δομήσει προγράμματα διατροφής για κάθε ανάγκη και τρόπο ζωής.

Αν είσαι vegan, ή επιθυμείς να ελέγξεις το σάκχαρο σου ή χρειάζεται ν’ ακολουθήσεις ένα άναλο μενού λόγω κάποιου προβλήματος υγείας, η Τaste and Diet και η επιστημονική της ομάδα διαμορφώνει τα μενού σου έτσι ώστε να προσαρμόζονται ιδανικά στις ανάγκες σου.

Η τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει ξεκινά με τους επιστημονικούς συμβούλους που βοηθούν στην επιλογή κατάλληλου προγράμματος, και συνεχίζει με τους διαιτολόγους σε συνεργασία με τους γαστρονόμους να θερμιδομετρούν και να αναλύουν διαθρεπτικά το κάθε γεύμα. Στη συνέχεια αναλαμβάνουν το Γαστρονομικό τμήμα και η Παραγωγή όπου επιλέγονται οι πρώτες ύλες, γίνονται οι γαστρονομικές δοκιμές και παρασκευάζονται οι μερίδες. Επειδή όμως η δέσμευση της στην ποιότητα είναι διαρκής, η Τaste and Diet, διασφαλίζει την άριστη διατήρηση των γευμάτων, με τη διαδικασία ελεγχόμενης πτώσης της θερμοκρασίας σε θερμοκρασίες ψύξης (Chilling). Τη συνέχεια αναλαμβάνει το καλά οργανωμένο δίκτυο διανομής.

Τα καινούρια μενού της Τaste and Diet, Νηστίσιμο, Veggie, Business, Junior’s ή Allegro μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη ή διατροφική επιλογή. Ενώ, τα πιο εξειδικευμένα Gluco Taste και Medi Taste εξειδικεύονται στα θέματα υγείας που θέλεις να βελτιώσεις. Για τα Medi Taste και Gluco Taste χρησιμοποιούνται πρώτες ύλες ειδικών προδιαγραφών όπως αποκλειστικά προϊόντα ολικής άλεσης, πλούσια σε σύνθετους υδατάνθρακες, φυσικά γλυκαντικά (stevia), λαχανικά παρασκευασμένα στον ατμό σε συγκεκριμένη θερμοκρασία, άπαχες πηγές πρωτεΐνης. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue