Προσφορά του Δρ. Αθανασίου και της Δρ. Φατσέα στα Ελληνικά Νοσοκομεία

Ευαισθητοποιημένοι από την πανδημία του κορονοϊού που πλήττει τη χώρα μας, ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου και η Δερματολόγος Δρ. Θεοδώρα Φατσέα συνεισέφεραν εμπράκτως στην προσπάθεια ενίσχυσης των Ελληνικών Νοσοκομείων μέσα από το φιλανθρωπικό έργο της εκπομπής «Πες το και θα γίνει».

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μοναδικής αισθητικής του ABH Medical Group, ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου και η Δερματολόγος Δρ. Θεοδώρα Φατσέα προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, καλύπτοντας όλο το φάσμα αναγκών των επισκεπτών, για την ενίσχυση της εμφάνισης τους, καθώς και της υγεία τους.

Στόχος είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πάντα με σεβασμό και αφοσίωση. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της συνεργασίας με κορυφαίους και εξειδικευμένους ιατρούς, έμπειρο επιστημονικό προσωπικό και της χρήσης ιατρικού και τεχνολογικού εξοπλισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: https://www.abh-medicalgroup.com 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue