Προσφορά Του Πλαστικού Χειρουργού Αθανάσιου Χριστόπουλου Για Τα Ελληνικά Νοσοκομεία

Ευαισθητοποιημένος από την περιπέτεια του κορωνοϊού που περνάει η Χώρα μας και την πίεση που δέχεται το Σύστημα Υγείας της Ελλάδας, ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος συμπαρατάχθηκε εμπράκτως στην προσπάθεια ενίσχυσης των Ελληνικών Νοσοκομείων μέσα από το φιλανθρωπικό έργο της εκπομπής «Πες το και θα γίνει» και την πρωτοβουλία της εταιρείας Davlas & PaRtners.

«Το Σύστημα Υγείας της Ελλάδας, Δημόσιο και Ιδιωτικό, στέκεται σε υψηλότατο επίπεδο και αποτελεί την ασπίδα της υγείας Ελλήνων και ξένων επισκεπτών του το χρειάζονται και το εμπιστεύονται. Αυτές τις δύσκολες ώρες δείχνει την αξία του. Χρειάζεται όμως και τη βοήθεια όλων μας για να αντιμετωπίσει το νοσηρό «τσουνάμι» του κορωνοϊού.» δήλωσε ο κ. Χριστόπουλος, επισημαίνοντας ότι: «το ανθρώπινο δυναμικό, ιατροί και νοσηλευτές, αγωνίζονται με αυταπάρνηση καθημερινά, αποτελώντας του νέους ήρωες της Ελληνικής Κοινωνίας. Το απλό, αλλά ουσιαστικό «ευχαριστώ» μέσα από την καρδιά κάθε Έλληνα είναι η ηθική τους ανταμοιβή. Πρέπει να στηριχθούν τώρα όμως και υλικά στο έργο τους, αλλά επίσης δεν πρέπει να τους λησμονήσουμε όταν αυτή η περιπέτεια περάσει νικηφόρα.»

Ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος είναι ο ιδρυτής και διευθυντής του πρότυπου κέντρου αισθητικής και επανορθωτικής πλαστικής χειρουργικής «Aesthetic Anaplasis» στην Αθήνα. Έχει εργαστεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στη Μεγάλη Βρετανία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue