Προσοχή …Είναι Επιδημία και έχει όνομα… “Είμαι το κέντρο του κόσμου”

Έχει ξεσπάσει μια νέα επιδημία τώρα τελευταία που λέγεται …. Είμαι το κέντρο του κόσμου…
 
Γράφει η Άννα Τσιάλτα
 
Ναι σε εσένα μιλάω που νομίζεις πως είσαι το κέντρο του κόσμου … Που νομίζεις πως όλοι ασχολούνται μαζί σου πως όλους τους νοιάζει τι κάνεις… που σνομπάρεις όλα όσα έχεις και θέλεις να αποκτήσεις όσα δεν έχεις ….
Δεν κάνεις τίποτα για να αλλάξεις την ζωή σου και είσαι μέσα στην κακομοιριά και την μιζέρια …
 
Προχωράς και παραμιλάς… κοιτάς δεξία και αριστερά σαν να σε έχουν καταδικάσει να ζεις κάτι που δεν είσαι …
 
Κοίτα ψηλά και χαμογέλα η ζωή είναι ωραία …. Ρε μ@λάκα … Προχώρα μπροστά ονειρέψου κοίτα πάνω και κάτω αλλά κάνε κάτι … Το επίκεντρο για να είσαι πρέπει να γίνεις  και κάτι καλύτερο από αυτό που είσαι ….
 
Αρνείσαι να ζήσεις γιατί σκέπτεσαι τι θα πουν οι άλλοι …Αρνείσαι να χαμογελάσεις για να μην πουν οι άλλοι πως είσαι χαρούμενος …Αρνείσαι να κάνεις πράγματα γιατί δεν ξέρεις τι θα πούν … Αρνείσαι να τραγουδήσεις γιατί πιστεύεις δεν έχεις ωραία φωνή και σκέφτεσαι τι θα πούν για αυτό … οι άλλοι … Αρνείσαι να ερωτευτείς γιατί φοβάσαι ότι θα σπάσεις τα μούτρα σου …
 
Ο έρωτας αγάπη μου είναι  για εκείνους που αποδέχονται απόλυτα την αλήθεια τους και δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο. Για εκείνους που δεν συγκατοικούν ο ένας από την κρεβατοκάμαρα και ο άλλος από το σαλόνι….
 
Είναι για αυτούς που γουστάρουν να τα δίνουν όλα κι ας καούν …κι ας σπάσουν τα μούτρα τους κι ας χτυπήσουν κι ας πονέσουν … αλλά Γουστάρουν να ζουν …(τέλος) 
 
θέλει δύναμη και τόλμη…. Θέλει  Υπέρβαση να μπορείς να συγχωρείς την απόλυτη αδυναμία του άλλου… Θέλει κότσια και ο έρωτας …
 
Δεν είσαι το επίκεντρο αλλά μπορείς να γίνεις … Μόνο αν είσαι Αληθινός …
 
Η αλήθεια είναι αυτή όσο κι αν χτυπιέσαι μόνο αυτή θα σε κάνει να πας μπροστά και ψηλά …
 
Αν πάλι τελικά όλοιιιιι….. (μπορεί και να ισχύει)  κοιτάνε εσένα … τότε σίγουρα είσαι το επίκεντρο γιατί κάτι κάνεις σωστά … Συνέχισε το γιατί σίγουρα το Αξίζεις ….
 
Σαν να μην σε κοιτάει κανείς ….. 
 
 
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue