Προτάσεις μόδας για τον χειμώνα δια χειρός… Roberto Cavalli (photos & video)

Ο Peter Dundas έχει μπει πλέον για τα καλά στους ρυθμούς του. Ο πρώην σχεδιαστής της Pucci που έφτασε στον Roberto Cavalli την περασμένη σεζόν (ένας οίκος με τον οποίο ήταν ήδη εξοικειωμένος, μια και είχε ξεκινήσει από εδώ την καριέρα του) παρουσίασε την περασμένη άνοιξη μια συλλογή που, όπως δήλωσε ο ίδιος, είναι «μια ωδή στις άσωτες, αδύνατες και «ελικοειδείς» γυναίκες της Art Nouveau».
 
Λοιπόν, θα πρέπει να είναι αρκετά λεπτές για να χωρέσουν σε ένα από αυτά τα στυλ-Syd Barrett βελούδινα εφαρμοστά κοστούμια, τα στενά στους ώμους και τον αυχένα πανωφόρια και jackets. To σύνθημά του είναι εμπνευσμένο από το σαγηνευτικό rock και ως εκ τούτου προκύπτουν τα boho γιλέκα, τα κολακευτικά πλουμιστά κασκόλ με πούλιες απλωμένα πάνω στα πάντα και οι μπότες από δέρμα πύθωνα που χρησιμεύουν μόνο για να μακρύνουν περαιτέρω τα πόδια που στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία ανάγκη.
 
Απολαύστε λοιπόν κάποιες τις δημιουργίες του διάσημου μόδιστρου και πάρτε ιδέες για να διαμορφώσετε ανάλογα και τη δική σας γκαρνταρόμπα για φέτος το χειμώνα.
 
Γιώτα Πετσιώτη

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue