Πρωτοποριακό πρόγραμμα απομακρυσμένης ιατρικής παρακολούθησης εγκύων μωρών


22 Απρ 2021

Το Deloitte Foundation συνεργάζεται με την HOPEgenesis σε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα απομακρυσμένης ιατρικής παρακολούθησης που εξασφαλίζει την ασφάλεια των εγκύων και των μωρών τους μέσα από εξελιγμένες ιατρικές συσκευές Bluetooth και μιας ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας.

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΪΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟΣ scaled

Συγκεκριμένα, με τη συνεργασία αυτή, οι ωφελούμενες έγκυες γυναίκες του προγράμματος της HOPEgenesis, οι οποίες διαμένουν στην Αστυπάλαια, θα μπορούν να καταγράφουν με απόλυτη ακρίβεια τόσο τον καρδιακό παλμό του εμβρύου όσο την πίεση αλλά και την γλυκόζη τους και να στέλνουν απευθείας τα αποτελέσματα στον μαιευτήρα – γυναικολόγο που τις παρακολουθεί, προκειμένου να διαγνωστεί η εύρυθμη λειτουργία των ίδιων των εγκύων αλλά και των μωρών τους ανά πάσα στιγμή. Επίσης μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα θα μπορούν να διατηρούν  το προσωπικό τους ιατρικό ψηφιακό αρχείο και να προγραμματίζουν απευθείας τις επισκέψεις στον γιατρό τους.

Ο Πρόεδρος του Deloitte Foundation κ. Μάνος Πηλείδης από την πλευρά του δήλωσε: «Η συνεργασία μας με την HOPE Genesis, μας ταξιδεύει στο ακριτικό νησί της Αστυπάλαιας για το οποίο έχουμε δεσμευθεί ως εταιρεία να αποτελέσει ένα νησί πρότυπο για την βιώσιμη ανάπτυξη μέσα στα επόμενα χρόνια, συμπεριλαμβανομένης και της βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που με την προσφορά συσκευών απομακρυσμένης ιατρικής παρακολούθησης στις έγκυες γυναίκες του νησιού συνεισφέρουμε στην αποστολή της HOPE Genesis για ολοκληρωμένη ιατρική περίθαλψη και φροντίδα με σκοπό την εξασφάλιση της υγείας και των ίδιων και των μωρών τους.»

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΤΗΛΕΪΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΣΕ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ scaled

Ο Δρ. Στέφανος Χανδακάς τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με το Deloitte Foundation. Με την υποστήριξή τους, έχουμε τη δυνατότητα να διαθέσουμε στις εγκύους του προγράμματός μας πρωτοπόρες συσκευές τηλεϊατρικής παρακολούθησης με σκοπό να λαμβάνουν άμεση διάγνωση από την ιατρική μας ομάδα αλλά και την απαραίτητη ψυχολογική υποστήριξη. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, οι μέλλουσες μαμάδες να νιώθουν ασφαλείς, τόσο για την δική τους υγεία όσο και για των μωρών τους, καταρρίπτοντας  αποστάσεις και δυσκολίες πρόσβασης στις ιατρικές δομές υγείας».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue